reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mam zrobić echo serca i wrócić do kardiologa z wynikiem...tyle ze ja tego nie załatwię do jutra...a jutro zaczynam prace ze szkoleniem[emoji24]
Także żegnam się z tą pracą[emoji22]
Aż mi się płakać chce.
Lekarz mówił że mam jakiś szmer, ale on nie stanowił by przeszkód do pracy. Tyle ze On musi się upewnić...a ja nie mam tyle czasu bo do jutra muszę wiedzieć co i jak
Masakra z tym lekarzem.. przecież mógłby spokojnie wystawić! Nienawidzę takich dupków.. nie przejmuj się ;(

Dziewczyny czy was też od momentu owulacji do @ bolą piersi kurcze u mnie dzisiaj 16dc w piątek w 13 dc byla najprawdopodobniej owu a piersi mnie bolą brzuch jak na @ i lekko plecy a ja daleka jestem od wmawiania sobie ze to może ciąża ;)ale jakoś tak mi dziwnie
W poprzednim cyklu bolały cały czas aż do @ a brzuch na okres nigdy nie boli, tak czy inaczej. A ile masz do @?jeszcze trochę prawda?

@Azulka_26 tak jak dziewczyny radzą: pogadaj w pracy, może mogą poczekać na wyniki :)

U mnie kocioł straszny, ostatni tydzień w obecnej pracy. Dużo roboty.

Od kilku dni biorę Duphaston, mam turbo-nudności, głowa mi puchnie z bólu, spać mogłabym godzinami. Chyba nawet cycki mi się powiększyły, choć przy moim rozmiarze aż tak bardzo nie widać :D
Mąż dostał skierowanie na badanie swojego wkładu w posiadanie potomka - ciekawa jestem.... oby u niego wszystko fikało prawidłowo. Wystarczy, że ja się faszeruję prochami :D

Mnie od wczoraj czyli 23 dc bolą piersi, są takie jakby opuchniete, dziwne to bo od momentu jak przestałam karmić to były jak flaki nawet przed @, może to jednak znak :)

reklama
Do góry