martoosia04
Fanka BB :)
Mnie bolą. Są ciężkie i nawet jak idę to bolą momentami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra z tym lekarzem.. przecież mógłby spokojnie wystawić! Nienawidzę takich dupków.. nie przejmuj się ;(Mam zrobić echo serca i wrócić do kardiologa z wynikiem...tyle ze ja tego nie załatwię do jutra...a jutro zaczynam prace ze szkoleniem[emoji24]
Także żegnam się z tą pracą[emoji22]
Aż mi się płakać chce.
Lekarz mówił że mam jakiś szmer, ale on nie stanowił by przeszkód do pracy. Tyle ze On musi się upewnić...a ja nie mam tyle czasu bo do jutra muszę wiedzieć co i jak
W poprzednim cyklu bolały cały czas aż do @ a brzuch na okres nigdy nie boli, tak czy inaczej. A ile masz do @?jeszcze trochę prawda?Dziewczyny czy was też od momentu owulacji do @ bolą piersi kurcze u mnie dzisiaj 16dc w piątek w 13 dc byla najprawdopodobniej owu a piersi mnie bolą brzuch jak na @ i lekko plecy a ja daleka jestem od wmawiania sobie ze to może ciąża ale jakoś tak mi dziwnie
Witaj [emoji137]Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać Jestem tu od dziś i będę często zaglądać Dopiero z mężem zaczynamy pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko
Hello!Dopiero z mężem zaczynamy pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko
Witaj !Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać Jestem tu od dziś i będę często zaglądać Dopiero z mężem zaczynamy pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko
Dziękuję!Hello!
3mam kciuki aby cykli było ja najmniej i jak najmniej problemów