reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam zrobić echo serca i wrócić do kardiologa z wynikiem...tyle ze ja tego nie załatwię do jutra...a jutro zaczynam prace ze szkoleniem[emoji24]
Także żegnam się z tą pracą[emoji22]
Aż mi się płakać chce.
Lekarz mówił że mam jakiś szmer, ale on nie stanowił by przeszkód do pracy. Tyle ze On musi się upewnić...a ja nie mam tyle czasu bo do jutra muszę wiedzieć co i jak

reklama
Mam zrobić echo serca i wrócić do kardiologa z wynikiem...tyle ze ja tego nie załatwię do jutra...a jutro zaczynam prace ze szkoleniem[emoji24]
Aż mi się płakać chce.
Lekarz mówił że mam jakiś szmer, ale on nie stanowił by przeszkód do pracy. Tyle ze On musi się upewnić...a ja nie mam tyle czasu bo do jutra muszę wiedzieć co i jak
A nie możesz zacząć szkolenia a oni poczekać tydzień z umową ? Z pracodawcą można się dogadać jeśli długo by nie czekał na wyniki. Myślę że warto porozmawiać szczerze i pokazać Że Ci zależy

A nie możesz zacząć szkolenia a oni poczekać tydzień z umową ? Z pracodawcą można się dogadać jeśli długo by nie czekał na wyniki. Myślę że warto porozmawiać szczerze i pokazać Że Ci zależy
Jutro powiem co i jak ale wątpię ze by to przeszło...bo lekarz medycyny pracy mi powiedzial ze daje mi tydzien abym to skonsultowala. Czyli mam czas do piątku, ale do piatku nie zdążę umówić się do kardiologa z wynikiem echa bo nie ma terminów...

Aż mi się płakać chce.
Ehh [emoji853] a moze jednak mogą poczekać te kilka dni na zaświadczenie od lekarza?

Jutro powiem co i jak ale wątpię ze by to przeszło...bo lekarz medycyny pracy mi powiedzial ze daje mi tydzien abym to skonsultowala. Czyli mam czas do piątku, ale do piatku nie zdążę umówić się do kardiologa z wynikiem echa bo nie ma terminów...
A prywatnie też nie ma terminow? Zawsze można przedstawić swoją sytuację lekarze to też ludzie potrafią zostać po godzinach żeby pomóc w takich przypadkach. Wystarczy być szczerym :)

A ja jestem troche zła [emoji15] poprosiłam tz zeby kupił mi te tabletki co tu Azulka polecala to oczywiscie w aptece byla tylko ta paczka z jedna tabletka, a to juz na recepte jest [emoji853] ehh no nic moze jutro mi podjedzie do innej apteki, a narazie staram sie wytrzymać z tym cholernym pieczeniem [emoji35]

Dziś na Chrzcinach oczywiście padł temat dziecka...ze teraz Nasza kolej, ze na co my czekamy, ze juz tyle razem jestesmy, ze po slubie, ze moja mama by chciala zostac znowu babcią, ze Nam ubranka oddadzą wszyscy, ze nic tylko robic dzieci!...Boże gdyby to bylo takie proste[emoji37]
Mialam ochotę wstać i wyjść.
To jest straszne. Moja sąsiadka zawsze narzekała na swoją synową pod względem dzieci. Zarzucała jej ,że nie chce ze wygodnickie życie. Jeżdżą na te spa albo za granicę zamiast dzieci robić a tu już po 33 lata i 5 lat po ślubie. A tu w tym roku na dzień babci kupili tort z bucikamo i napis jestem w brzuszku kochana babciu. Podobno płakała jak mała dzidIa i sie okazało, że jej nie chcieli martwić a jej syn miał tylko rzekomo 3% szansy a synową zdrowa. Od razu zmieniła gadke o 180 stopni..ech ludzie.

Niemozliwe [emoji1] Przyjaciolka moze nie potrafiła obserwowac swojego organizmu i polegała tylko na kalendarzyku.... tak, to się zdarza... zwłaszcza kiedy cykl się wydłuża np przez stres , podróż... wtedy termin owulacji też się zmienia , tzn owulacja się przesuwa
Niby nie możliwe, ale tak naprawdę żadna z nas nie jest lekarzem. Niektóre kobiety nawet nie wiedzą , że mają poliowulacje czyli 2 owulację na miesiąc zdarza się to tak jak mi co 3miesiace czasem co 4. W rodzinie masa bliźniaków. A niektórym raz w życiu i nawet o tym nie wiedz ą.

Cześć dziewczyny. U mnie nadal brak @ lekki ból sutków przy dotyku i wczoraj ćmiło mnie podbrzusze jak na @ ale tak delikatnie ze bardziej czułam łaskotanie :) jutro znowu testuje :) a co u Was jak minął weekend ?
Czekam na rozwój wydarzeń, chyba ,że już coś się pojawiło. Trzymam kciuki

reklama
Dziewczyny czy was też od momentu owulacji do @ bolą piersi kurcze u mnie dzisiaj 16dc w piątek w 13 dc byla najprawdopodobniej owu a piersi mnie bolą brzuch jak na @ i lekko plecy a ja daleka jestem od wmawiania sobie ze to może ciąża ;)ale jakoś tak mi dziwnie

Do góry