reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chodzi mi bardziej o te programy co są na faktach typu "ciąża z zaskoczenia" i na którymś wątku pisała dziewczyna historie koleżanki co.miała okres cała ciążę ale czy tak się zdarza to nie wiem , ale zwykle sa jakieś wyjątki od reguły ;P
Moja mama miała do 3 miesiąca ciąży niby @ ze mną w ciąży.. A, że miała już problemy z hormonami to nie widziała różnicy czy to normalny czy nie normalny @.. Więc późno się o mnie dowiedziała.. Potem miała problem z donoszeniem mnie, ale jestem [emoji6]

Także wydaje mi się, że kobiety niestety czasami nie przyciągają uwagi do tego co dzieje się z ich ciałem i stąd te historie..

Nie tylko Ty... Ja zaczynam tydzień z przeziębieniem , popołudniówką i pies mi wleciał prawie pod auto[emoji43] [emoji43] [emoji43] Ale udało mi się wyhamować dobrze , że jechałam powoli ,a nie jak inne poje*** [emoji35]
Dobrze że chociaz dzisiaj nie jest 13 ;) no ale dobrze że udało się uniknąć psa bo auto dobrze potłuczone i psa szkoda ale często tak biegają same

Dobrze że chociaz dzisiaj nie jest 13 ;) no ale dobrze że udało się uniknąć psa bo auto dobrze potłuczone i psa szkoda ale często tak biegają same
Dla mnie 13 bardziej szczęśliwy niż niektóre dni w roku [emoji14]
Dokładnie psa szkoda , auta szkoda... Pełno się błąka tych psiaków ludzie wypuszczą a niech sobie pobiega albo wywalają , bo się znudził .. A potem pogryzienia albo ktoś zabije samochodem [emoji20]

Moje cudo z wczoraj.. Musiałam się pochwalić
Coś pysznego i każdy to zrobi , nawet taki nowicjusz jak ja w pieczeniu[emoji5]
20180916_144528~2.jpg

Załączniki

• 20180916_144528~2.jpg
    20180916_144528~2.jpg
    120,4 KB · Wyświetleń: 135
reklama
No kurde, ja też jakoś spadku nie dostaję od nikogo :D

A poza tym siedzę w pracy i zaraz idę na spacer. Do @ dwa tygodnie ...
A to wredne te nasze ciotki [emoji1]
U mnie dzisiaj pogoda piękna ,dobra na spacery , a tu babo siedź do 21...

Oby ostatnie [emoji173] były owocne i za 2 tygodnie były pozytywne wieści.. Teraz pewnie będzie Ci się dłużyć ... Ale zobaczysz zleci

Do góry