reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nadziei nie trać :) ja zastanawiam się czy jutro testu nie zrobić dla świętego spokoju bo przecież biorę te tabsy od urologa, będę wiedzieć że mogę je nadal brać przynajmniej... Niby to wcześnie o wiele ale tak się zastanawiam, sumienie będzie czyste a testów mam milion jeszcze z allegro xD

Oo jak masz ich dużo to jasne , że korzystaj ;)
Czyste sumienie to podstawa :D

reklama
Miłego wieczoru[emoji5]
Ja idę spać. Jutro chrzciny to chociaż nie będę myśleć o poniedziałkowej wizycie. Choć nie ukrywam ze chyba zniosę jajo do tego poniedziałku. Taka jestem niecierpliwa![emoji15]
No ale będzie co ma być[emoji173]
Dobrej nocy[emoji120]

Dobrej nocy Tobie również , nie stresuj się jeśli nie byłaś u specjalisty ;)
Lekarz pracy to tam sobie może, u mnie lekarz pracy to nawet badań nie robi - babeczka taka starsza, że na emeryturze już dawno powinna być :p mi tylko ciśnienie zmierzyła pielęgniarka i zapytała czy dobrze widzę i na słowo uwierzyła :p

No to korzystaj z owulacyjnego samopoczucia [emoji173] bardzo bym chciała, aby urlop był owocny, ale patrząc na kalendarz to nie napawa optymizmem.. ale zobaczymy co testy owu pokażą.
Dziękuję, idę korzystać :D
Nawet jeżeli owu Wam nie wypadnie w urlop, to odpoczniesz i będzie lepsze nastawienie przed :)

Dokładnie, mam za sobą jedno poronienie i też chyba przez to ten strach że mogę nieświadomie zaszkodzić .... Mysle że jutro jest nawet ciut za wcześnie na test ale wolę być spokojna :) wolę biel niż pluć sobie w twarz :)
Zdecydowanie, ja też wolę być pewna, więc rozumiem w takiej sytuacji, tym bardziej :)

Idę do wyrka :D ❤️

reklama
Do góry