reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]

Hej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]
Myślę że to bardzo dobra decyzja a w co celujecie, synka? Bo jeśli tak to ja mam synka a przytulnie było dwa dni przed owulacja a wyszedł syn, według internetow powinna być córka xD nam było wszystko jedno a wyszedł synus

Rozumiem, a dlaczego go bierzesz, mi go lekarka przepisała już w ciąży ale miałam większe mdłości po nim :/
Bo mam problemy z progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. Gdy zobaczyłam dwie kreski to miałam progesteron 5... Niestety nie utrzymała się. Druga wspomagana duphastonem zakończyła się szczęśliwie.

Bo mam problemy z progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. Gdy zobaczyłam dwie kreski to miałam progesteron 5... Niestety nie utrzymała się. Druga wspomagana duphastonem zakończyła się szczęśliwie.
Aaaa no ja też jedną poronilam ale do teraz nie wiem dlaczego... Dlatego też dostałam dupka w drugiej ciąży, teraz powiem szczerze nie wiem ma jakim poziomie mam progesteron bo jak badalam to nie wiedziałam że trzeba około tydzień po owulacji... I robiłam w 16 dc, wynik miałam koło 7 akurat, wysłałam wynik do ginki to powiedziała że jest ok na ten dzień

reklama
Do góry