Meliska89
Fanka BB :)
To testujemy razem np we wtorek?Pewnie, tak zrobie :* przynajmniej wiem że wczorajsze piwko mi nie zaszkodzi hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To testujemy razem np we wtorek?Pewnie, tak zrobie :* przynajmniej wiem że wczorajsze piwko mi nie zaszkodzi hihi
Taki mam plan, jutro odpuszczam i mam zamiar we wtorek żeby znowu wiedzieć co i jak :*To testujemy razem np we wtorek?
Biorę duphaston i boję się że może mi dawać mylne objawy więc wolę się nie nakręcaćTaki mam plan, jutro odpuszczam i mam zamiar we wtorek żeby znowu wiedzieć co i jak :*
A masz jakieś objawy na @ lub jej brak?
Myślę że to bardzo dobra decyzja a w co celujecie, synka? Bo jeśli tak to ja mam synka a przytulnie było dwa dni przed owulacja a wyszedł syn, według internetow powinna być córka xD nam było wszystko jedno a wyszedł synusHej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]
Rozumiem, a dlaczego go bierzesz, mi go lekarka przepisała już w ciąży ale miałam większe mdłości po nim :/Biorę duphaston i boję się że może mi dawać mylne objawy więc wolę się nie nakręcać
Bo mam problemy z progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. Gdy zobaczyłam dwie kreski to miałam progesteron 5... Niestety nie utrzymała się. Druga wspomagana duphastonem zakończyła się szczęśliwie.Rozumiem, a dlaczego go bierzesz, mi go lekarka przepisała już w ciąży ale miałam większe mdłości po nim :/
Aaaa no ja też jedną poronilam ale do teraz nie wiem dlaczego... Dlatego też dostałam dupka w drugiej ciąży, teraz powiem szczerze nie wiem ma jakim poziomie mam progesteron bo jak badalam to nie wiedziałam że trzeba około tydzień po owulacji... I robiłam w 16 dc, wynik miałam koło 7 akurat, wysłałam wynik do ginki to powiedziała że jest ok na ten dzieńBo mam problemy z progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. Gdy zobaczyłam dwie kreski to miałam progesteron 5... Niestety nie utrzymała się. Druga wspomagana duphastonem zakończyła się szczęśliwie.
Dzień dobry :* jak tam poranekDzien dobry [emoji4]