reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ok mam już :)
Dobra czyli tak test najmocniejszy wyszedł mi dzisiaj jakoś koło 15 wczoraj i zrobiony wieczorem wyszły mi słabsze to znaczy że powinny już wszystkie teraz być coraz słabsze a jak znowu będzie ciemna to nie wiadomo o co chodzi ;p

Tak, po kilku najmocniejszych powinno blednąć. Ale jak widzisz u mnie paski robią co chcą [emoji849]

reklama
Tak, po kilku najmocniejszych powinno blednąć. Ale jak widzisz u mnie paski robią co chcą [emoji849]
No widzę właśnie że nie wiadomo o co im chodzi pewnie jeszcze od stężenia hormonu może tak wychodza raz bledsze raz ciemniejsze? Według kalendarzyka owulacja powinna być w niedzielę moja sKoda że u mnie lipa że śluzem i po nim nie mogę sprawdzic owulacji jakoś cykl przed staraniami mialam takie cudowne białko kurze którego nie widuje ;P że też nie mogło poczekać na starania

Zazdroszczę. My się praktycznie umawiamy na seks :/ przedwczoraj była spina, że praktycznie tylko ja mam ochotę, a wczoraj nic sobie nie zrobił z naszej rozmowy i poszedł spać. Ciężki jest dla nas wrzesień więc pewnie mężu przemęczony :( :) dobre wieści Ktoś tu jeszcze chętny na dobrą passę? ;) Gratuluję dziewczyny! Ja 5 lat temu w październiku zaszłam w ciążę ;)
No ja pamiętam jak mój mąż zmienił pracę która go mega stresowała to namówić go na seks graniczyło z cudem już myślałam że coś ze mną jest nie tak no i ja miałam tak samo jak stresowała mnie praca. Teraz za to ma fajną pracę i chodzi tak wyluzowany że mu mało aaa no i tą sexi bielizna to już wogole podziałała ;p

Też mam nadzieję na zarażanie się - bo kiedyś mojego D siostra cioteczna zarażała wszystkie swoje koleżanki , które się z nią spotykały jak była w ciąży a mnie nie zaraziłam bo byłam chrzestną jej małej :D :p
Trzeba być dobrej myśli. Mnie kolejny cykl odpadnie bo mam mieć ta histereskopie. Ale może lepiej z tym nie zwlekac

Mój mąż też ostatnio jakiś mało chętny :p i weź tu rób dziecko w takich warunkach ;) pracuje dużo, po pracy dorabia i jeszcze treningi dwa razy dziennie! Ja też bywam wieczorem senna albo nie w sosie, więc dobrze że owu będzie w weekend teraz (prawdopodobnie) :)

reklama
Do góry