reklama
Crayon
Początkująca w BB
Jak masz to okienko, to wchodzisz w ikonkę LH
Zobacz załącznik 897667
A zaś masz w prawym rogu u gory aparacik:
Zobacz załącznik 897669
Tez używam tej appki i termometru wydaje się super
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witaj i tu [emoji6] opowiedz cos o sobie [emoji6]Tez używam tej appki i termometru wydaje się super
1
185097
Gość
Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?
Ja juz nie wiem do kogo pojsc z tym
Dżasta :)
Trzeba być dobrej myśli. Mnie kolejny cykl odpadnie bo mam mieć ta histereskopie. Ale może lepiej z tym nie zwlekac
No to lepiej faktycznie najpierw zbadać się i sprawdzić co się dzieje tam , a później na spokojnie zachodzić w ciążę
Mi też ten cykl odpada , bo muszę zapalenie wyleczyć do @... no i nowa praca , dopiero będę umowę podpisywać w przyszłym tygodniu
Crayon
Początkująca w BB
Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Zależy na kogo trafisz, ja poszłam z tsh 3,4 w ciąży już i liczyłam że dostanę receptę na cos na zbicie i co? Koleś mnie zbyl....Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?
1
185097
Gość
KurdeZależy na kogo trafisz, ja poszłam z tsh 3,4 w ciąży już i liczyłam że dostanę receptę na cos na zbicie i co? Koleś mnie zbyl....
Zawsze możesz spróbować, być może trafisz na bardziej wyrozumiałego lekarzaKurde
reklama
makota89
Ja mam takiego co by mi wszystko wypisał też myślę że zależy na kogo trafisz. Ja bym Ci dała [emoji14]Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?