reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny, wpadłam do Was, bo wiedziałam, że macie super rozpiskę na pierwszej stronie z badaniami, a ja właśnie za swoje chciałam się zabrać, ale przy okazji chciałam do Was dołączyć.
Może tu znajdzie się duża ilość staraczek z dobrymi fluidami ciążowymi i ciut podrzucicie ;) można?
Witaj :-D

reklama
Wczoraj z M pojechaliśmy na zakupy jak zobaczyłam śledzie w śmietanie myślałam ze ślina zacznie cieknąć mi na podłogę

Cześć dziewczyny, wpadłam do Was, bo wiedziałam, że macie super rozpiskę na pierwszej stronie z badaniami, a ja właśnie za swoje chciałam się zabrać, ale przy okazji chciałam do Was dołączyć.
Może tu znajdzie się duża ilość staraczek z dobrymi fluidami ciążowymi i ciut podrzucicie ;) można?
Cześć [emoji3]

No to o mnie słów kilka dla tych, które nie nie znają z innych wątków:
Marta / 31L. / 2 synów na koncie / staramy się o trzecie / obecnie jestem 3dpo starania jeśli owufriend dobrze pokazuje idealnie dzień przed owu i w owu. zobaczymy czy coś to przyniesie. / obecnie 4 cs w trakcie

Marta / 31L. / 2 synów na koncie / staramy się o trzecie / obecnie jestem 3dpo starania jeśli owufriend dobrze pokazuje idealnie dzień przed owu i w owu. zobaczymy czy coś to przyniesie. / obecnie 4 cs w trakcie
Witaj :)! O ja mi też się marzy trójeczka :)

Wczoraj z M pojechaliśmy na zakupy jak zobaczyłam śledzie w śmietanie myślałam ze ślina zacznie cieknąć mi na podłogę
tak was chcialam podczytac i zobaczyc czy ktoras zafasolkowala sie ale te sledzie w smietanie wygraly! to jest to co bym z checia zjadla.. fakt ze zaraz pewnie w kibelku wyladuje ale co moje to moje nawet przez 5 min :p
pozdrawiam

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Gratuluję :) tam jest nie bladzioch a kreska rozówa. ja mialam zdecydowanie slabsza:p

Cześć :) tu jest fajna banda dziewczyn, więc zapraszamy. :D
Mam nadzieję, że starania już owocują :)

reklama
Do góry