reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny ogromne dzięki za wsparacie, aż mam świece w oczach. Dałyście i dajecie mi duże wsparcie! Jak do 17 nie zejdę ze stresu to napiszę jaki wynik. Dziękuję ,że jesteście , to niesamowite, że znajduje cię tyle dobrych słów pomimo własnych trudności. Uwielbiam was :)!!

reklama
Dziewczyny ogromne dzięki za wsparacie, aż mam świece w oczach. Dałyście i dajecie mi duże wsparcie! Jak do 17 nie zejdę ze stresu to napiszę jaki wynik. Dziękuję ,że jesteście , to niesamowite, że znajduje cię tyle dobrych słów pomimo własnych trudności. Uwielbiam was :)!!
No dziś w Tobie nadzieja, że przerwiesz tę ciszę o skutecznych boboseksach [emoji16] nie znam Cię, ale ciszę się ogromnie, że jest nadzieja na to, że w koncu komuś z naszego forum się udało [emoji7][emoji7]

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Trzymam kciuki, druga kreseczka, jak się patrzy :tak:
Miejmy nadzieję, że rozpoczniesz u nas babyboom :-D

ja wczoraj bylam na monitoringu i w 7/8 dc mam pecherzyk 1,2 mm. zovaczymy ile wzrosnie za 4 dni i czy rzeczywiscie znow bedzie cykl bezowulacyjny.najgorszy ten czas :p ja nie naleze do ludzi cierpliwych i to jest jescze trudniejsze :p
Niech rośnie i pęka! :)

Uwierz mi, że mi się każda minuta dłuży już od 15 będę sprawdzać czy aby nie wcześniej dadza wynik.
Ja bym chyba zwariowała!

Jeju ale dziwnie jajnik mnie dzis boli [emoji848] nigdy nie bolal mmie w 15dc [emoji848]
Może owu później?

Mojej owu jeszcze nie widać, ani cycki, ani śluz, ani testy.. A w dodatku mąż ciągle zmęczony :p

Niech rośnie i pęka! :)

Ja bym chyba zwariowała!

Może owu później?

Mojej owu jeszcze nie widać, ani cycki, ani śluz, ani testy.. A w dodatku mąż ciągle zmęczony :p
Patrzac na to jak u mnie owu zazwyczaj 16/17dc to moze dlatego boli ale kurde nigdy mnie tak nie bolało jedynie zawsze w 12dc [emoji57]
A teraz jakos dziwnie boli mnie raz z jednej raz z drugiej strony [emoji57]

Buterrfly- dzięki, że pytasz :) Dziś dobrze się czuje... już bez środków przeciwbolowych:) właśnie mam dzisiaj zamiar myć okna [emoji1] przydaloby się... może w czasie drzemki małej uda mi się umyć choć jedno [emoji1]

Buterrfly- dzięki, że pytasz :) Dziś dobrze się czuje... już bez środków przeciwbolowych:) właśnie mam dzisiaj zamiar myć okna [emoji1] przydaloby się... może w czasie drzemki małej uda mi się umyć choć jedno [emoji1]
To świetnie [emoji4] Cieszę się, że tak łagodnie to przeszłaś..
Weź nic nie wspominaj o oknach.. Moje poczekają chyba do weekendu [emoji57]

No bo taka jest prawda o tym mieście... Ludzie myślą że jak się mieszka w Warszawie to się zarabia fajnie a oni sieja taki wyzysk że szkoda gadać
No dokładnie, to jest racja [emoji19] wyzysk niesamowity i ogromna konkurencja- jak nie ten to inny pracownik - nie szanują ludzi i nie doceniają...

reklama
Do góry