reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Uwierz mi, że mi się każda minuta dłuży już od 15 będę sprawdzać czy aby nie wcześniej dadza wynik.
Ojjj wierzę [emoji2] ja jak na początku roku robiłam bete bo @ przygrała w balona i spaźniała się już 10 dni i czekałam godzinę na wynik to myslalam, ze oszaleje[emoji23] a tu praktycznie cały dzień. Będę czekać z niecierpliwością Kochana na wiesci [emoji1]

reklama
Były mąż lub chłopak tej kobiety nagrywał jak ona traktuje dziecko. Na zdjęciach wszystko pięknie ładnie ale jak mamusia się maluje to oddania dziecko lokówka :o i z tego co pokazane na nagraniu to syf totalny w domu i w takich warunkach mieszka córka tego chłopaka. Dzisiaj ma być w Uwadze cały reportaż
Jak nie zapomnę to obejrzę. Nie lubię oglądać uwagi bo się później niepotrzebnie denerwuję
Dziewczyny o 7.50 pobrali mi krew. Wyniki dopiero o 17.Jestem pełna nadziei pomimo,ze kreska po x czasie jeszcze bledsza :(. Jak tylko dostanę wniki i rzeczywiście beta wyjdzie pozytywna to zacznę się cieszyć!
Trzymam kciuki :)

Hej dziewczynki [emoji5]

Nie pamiętam czy witalam się dzisiaj [emoji1] A więc dzień dobry :)

Byłam dziś u dentysty... osemki już nie ma, faktycznie to nic nie boli! [emoji1] Łeeee, jakbym wiedziała to wcześniej to od razu bym poszła [emoji1] znieczulenie już puścilo Ale zaraz łykne ketanol, tak w razie "w" :)

Widzisz mówiłam, że nie będzie źle ^^ A jak się dzisiaj czujesz ?

Właśnie nie... Tylko jakieś ziołowe tabletki przepisał których w ciąży nie wolno i za dwa miesiące do kontroli... Jedyne co to powiedział że nie wolno mi jeść rabarbaru, szpinaku i szczawiu...

Masakra. Uwielbiam takich lekarzy [emoji12] To jak mój ortopeda mam dysplazje stawu biodrowego prawego i po pewnym czasie stwierdził , że mi nic nie pomoże. Mam się przyzwyczaić i nauczyć z tym żyć..

Oj powiem wam że bardzo niesprawiedliwe to życie mojego bratowa(była) ogólnie ma już 6 dzieci i teraz jest z siódmym w ciąży ostanie dziecię ma 4mce wcześniejsze 1, 5 roku i znowu ciąża która została skomentowania ja pier..... znowu, no ręce opadają jak inni się tak starają i nie mogą ahhhh

To tak jak moja bratowa. Tylko, że ona ma 3 dzieci. Ale ona źle stosuje antykoncepcje hormonalną i potem żdziwiona że znów w ciąży.. Urodziła pierwszego syna o którego starała się długo. I zaraz za 3 miesiące zaszła znowu.. i potem jej teskty , że ona usunie to dziecko.. Szkoda słów [emoji35] [emoji20]

Hej:)
Mam nadzieję że się nie opierdzielacie tylko się bzykacie non stop!:) jakiejś ciąży tu trzeba!:)
Mnie będzie teraz trochę mniej bo mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli i dostanę pracę niedługo:)
Jutro mam lekarza, podejrzę co tam się dzieję z tą owulacją:)
Miłego wieczorku:*

Daj znać co tam ten lekarz Ci powiedział

Hej! Robilam test ale negatyw, okresu nadal brak i temp okolo 37. Jade na bete, Nie licze na nic jedynie na to by miec czyste sumienie na wyjazd ;-)

Czekamy na wynik.. Trzymam kciuki za maluszka [emoji4]

@ się pojawiła polujemy na następny cykl [emoji6]

Oby kolejny i ostatni [emoji6]

Dziewczyny o 7.50 pobrali mi krew. Wyniki dopiero o 17.Jestem pełna nadziei pomimo,ze kreska po x czasie jeszcze bledsza :(. Jak tylko dostanę wniki i rzeczywiście beta wyjdzie pozytywna to zacznę się cieszyć!

Kochana kreska jest, to beta też będzie piekna [emoji7] Gratulacje [emoji5]

Ja testuje dzisiaj wieczór lub jutro rano. Jak myślicie kiedy lepiej? Miesiączkę powinnam dostać dzisiaj a żadnych objawów nie mam

Witam nową koleżanke [emoji6] Test zrób lepiej jutro z rana

My wystartowaliśmy końcem czerwca. W lipcu niby się udało a niby nie bo poronienie biochemiczne miałam stwierdzone podczas usg. Lekarz nic nie mówił,zeby odczekać więc wzięliśmy się dalej do pracy 28 ostatni bobo skes przed owu, która przyszla 30 sierpnia ale mój był w delegację i kolejny boboseks w nocy z 2 na 3 września. Dlatego trochę myślałam, że cykl stracony. A teraz mam zagadkę czy jak się udało to plemniczki wytrzymały dwa dni czy doszło do zapłodnienia po.

Nerwow nie mam, podroz byla ale to raczej nie mialo wpływu [emoji57]
Jej jak mnie to meczy ze nie mam termometru i nie wiem co sie dzieje [emoji23]
No nic na wszelki wypadek trzeba dzis i jutro jeszcz poprawic [emoji173][emoji23]
Dokładnie poprawicie. Chłopaki będą na miejscu i zadziałają [emoji1]

reklama
Ja testuje dzisiaj wieczór lub jutro rano. Jak myślicie kiedy lepiej? Miesiączkę powinnam dostać dzisiaj a żadnych objawów nie mam
już dzisiaj spokojnie możesz zrobić. Jak nie będziesz siusiala i dużo pila to po 4 godzinach będziesz miała wynik tak jakbyś rano robiła

Do góry