reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Jest kreska!! No to czekamy do 17 na pierwszą ciążę forumowa[emoji1] [emoji1]
A przypomnij ile czasu się staralas?

reklama
Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
O jezujezu! Trzymam kciuki i będę trzymać do 17! ❤️❤️

Hej! Robilam test ale negatyw, okresu nadal brak i temp okolo 37. Jade na bete, Nie licze na nic jedynie na to by miec czyste sumienie na wyjazd ;-)
Takie cuda się zdarzają :) trzymam kciuki!

@ się pojawiła polujemy na następny cykl [emoji6]
Przykro mi i oby ten okazał się ostatni ❤️

ja wczoraj bylam na monitoringu i w 7/8 dc mam pecherzyk 1,2 mm. zovaczymy ile wzrosnie za 4 dni i czy rzeczywiscie znow bedzie cykl bezowulacyjny.najgorszy ten czas :p ja nie naleze do ludzi cierpliwych i to jest jescze trudniejsze :p

reklama
Do góry