reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Mozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazd
Trzeba sobie przypomniećHehe ja tez juz nie pamietam
Udanych wakacji!
To będę trzymać kciuki przez senJa jak się dobudze to o 5 rano Dopiero dzisiaj mi wszedł stres, a przecież miało być na luzie... Ech.
Jestem dzisiaj zmęczona i jakaś nie w humorze, więc nie będzie seksów owulacji jeszcze nie widać, więc trudno.
Dobranoc!
Ja to już trzy testy zrobiłam i biel vizira , nie wiem czy te testy ciążowe z allegro które są dołączane do owulacyjnych są mniej czułe , czy ta małpa wredna przyjdzie puki co wszystko na to wskazuje [emoji849]Jakieś testujace jutro, bo nie wiem czy trzymać kciuki
Alterego
Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Załączniki
Ciąża jak nic po cichu gratuluję i oczywiście kciuki mocno trzymam [emoji6][emoji16]Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Alterego
Oby było tak jak piszesz. Dziękuję ślicznie za trzymanie kciuków.Ciąża jak nic po cichu gratuluję i oczywiście kciuki mocno trzymam [emoji6][emoji16]
A powiedz mi kochana miałaś ból brzucha jak na @ ?Oby było tak jak piszesz. Dziękuję ślicznie za trzymanie kciuków.
Lu_cy
Widać elegancko :-) gratulacjeDziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
reklama
flor87
Widac widac 3mam kciukiDziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło