reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazd
Trzymam kciuki! :D

Hehe ja tez juz nie pamietam:p
Trzeba sobie przypomnieć :D
Udanych wakacji!

Ja ;) jak się dobudze to o 5 rano ;) Dopiero dzisiaj mi wszedł stres, a przecież miało być na luzie... Ech.
To będę trzymać kciuki przez sen :D

Jestem dzisiaj zmęczona i jakaś nie w humorze, więc nie będzie seksów :p owulacji jeszcze nie widać, więc trudno.
Dobranoc!

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło

Załączniki

• 1536809081289633714649.jpg
    1536809081289633714649.jpg
    952 KB · Wyświetleń: 81
Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Ciąża jak nic po cichu gratuluję i oczywiście kciuki mocno trzymam [emoji6][emoji16]

Widać elegancko :-) gratulacje

reklama
Widac widac 3mam kciuki

Do góry