reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
No widać, widać
Po cichutku gratulacje
Alterego
Ogółem mnie nic na okres nie boli i w trakcie też . Okresy zawsze 3 dniowe bezobjawowe tylko krew. Ale od tego zatrucia weselnego dzień w dzień ból brzucha , mdłości jak przy zatruciu tylko bez wypadów do wc. Sam ból. Myślałam,ze to pi tym zatruciu jeszcze coś mnie męczy.A powiedz mi kochana miałaś ból brzucha jak na @ ?
Gratulacje!!!! Są dwie!!!!!Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Kaamilaaa
Sprawdź w Rossman, tam tez chyba mozna dostac.[emoji6]Ja chcę kupić termometr owulacyjny, bo coś mi te testy średnio pokazują, tyle że w żadnej aptece nie mieli.. Spróbuję jutro jeszcze poszukać a jak nie to zamówię na necie
Gratulacje [emoji3] kreska jest [emoji106][emoji106][emoji7]Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Trzymam kciuki za bete [emoji3]Hej! Robilam test ale negatyw, okresu nadal brak i temp okolo 37. Jade na bete, Nie licze na nic jedynie na to by miec czyste sumienie na wyjazd ;-)
Meliska89
Gratuluję bardzo!Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
flor87
Dzieki [emoji8] ale bym musiala byc jakim smiesznym przypadkiem któremu testy wychodza negatywne [emoji23]Sprawdź w Rossman, tam tez chyba mozna dostac.[emoji6]Gratulacje [emoji3] kreska jest [emoji106][emoji106][emoji7]Trzymam kciuki za bete [emoji3]
Kaamilaaa
Uwierz ze juz kilka takich przypadkow widzialam [emoji3][emoji3]Dzieki [emoji8] ale bym musiala byc jakim smiesznym przypadkiem któremu testy wychodza negatywne [emoji23]
reklama