reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło

No widać, widać :D
Po cichutku gratulacje ;)

A powiedz mi kochana miałaś ból brzucha jak na @ ?
Ogółem mnie nic na okres nie boli i w trakcie też . Okresy zawsze 3 dniowe bezobjawowe tylko krew. Ale od tego zatrucia weselnego dzień w dzień ból brzucha , mdłości jak przy zatruciu tylko bez wypadów do wc. Sam ból. Myślałam,ze to pi tym zatruciu jeszcze coś mnie męczy.

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
Gratulacje!!!! Są dwie!!!!!

Ja chcę kupić termometr owulacyjny, bo coś mi te testy średnio pokazują, tyle że w żadnej aptece nie mieli.. Spróbuję jutro jeszcze poszukać a jak nie to zamówię na necie
Sprawdź w Rossman, tam tez chyba mozna dostac.[emoji6]
Gratulacje [emoji3] kreska jest [emoji106][emoji106][emoji7]
Hej! Robilam test ale negatyw, okresu nadal brak i temp okolo 37. Jade na bete, Nie licze na nic jedynie na to by miec czyste sumienie na wyjazd ;-)
Trzymam kciuki za bete [emoji3]

Gratuluję bardzo!

Trzymam kciuki za ciemne krechy ciazowe dziewczyny :)

Mam ostatnio mało czasu, ale podczytuje i teraz widzę, że nieźle emocje na wątku ;)

reklama
Do góry