reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny sikaniec zrbiony. W pierwszej minucie negatyw jak wół. Miałam już wyrzucać ale mąż mówi poczekaj te 3 minuty. Kurde po trzech minutach pokazała się tak blada kreska jakbybjej nie było z synem też miałam blada ale gołym okiem widoczna. Kurde załączam plik bo chyba już mi bije na łeb. Rano zrobię jescze jeden jak będzie bledziocha to jadę na betę. Aż się cała trzęsę że stresu...Ale jestem dobrej myśli :) Teraz musicie trzymać jeszcze mocniej kciuki. Ps. Test cały różowy, bo zanim zrobiłam zdjęcie to już 5 min. minęło
[emoji122][emoji122][emoji122]

reklama
Widziałyśmy może wczoraj reportaż który ma być dzisiaj puszczony na antenie o tej kobiecie która ma córkę tylko do zdj na instagram?

Dziewczyny o 7.50 pobrali mi krew. Wyniki dopiero o 17.Jestem pełna nadziei pomimo,ze kreska po x czasie jeszcze bledsza :(. Jak tylko dostanę wniki i rzeczywiście beta wyjdzie pozytywna to zacznę się cieszyć!
Matko chyba bym jajko zniosła do tej 17tej [emoji23][emoji23] no to czekamy na wieści [emoji7][emoji7] oby było wszystko tak nak ma byc [emoji16]

reklama
Były mąż lub chłopak tej kobiety nagrywał jak ona traktuje dziecko. Na zdjęciach wszystko pięknie ładnie ale jak mamusia się maluje to oddania dziecko lokówka :o i z tego co pokazane na nagraniu to syf totalny w domu i w takich warunkach mieszka córka tego chłopaka. Dzisiaj ma być w Uwadze cały reportaż

Do góry