reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej:)
Mam nadzieję że się nie opierdzielacie tylko się bzykacie non stop!:) jakiejś ciąży tu trzeba!:)
Mnie będzie teraz trochę mniej bo mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli i dostanę pracę niedługo:)
Jutro mam lekarza, podejrzę co tam się dzieję z tą owulacją:)
Miłego wieczorku:*

Dlaczego nie ;) Ja jestem z listopada :D
Ludzie urodzeni w listopadzie to bardzo fajni ludzie [emoji14]

Ja to najbradziej bym chciała w miesiącach letnich maj-sierpień, ale w sumie nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia ;)

Nie przecze , ludzie z listopada sa mega fajni [emoji5] ale mi zawsze sie szarobury ten miesiac wydawal hehe tez wolabym jakies cieplejsze miesiace ale nie możemy wybierać [emoji23] [emoji23] ja juz przyjme jakikolwiek

Cześć dziewczyny, jestem po wizycie. Dostałam skierowanie na histereskopię. Czy któraś z Was miała taki zabieg?

Ja chcę kupić termometr owulacyjny, bo coś mi te testy średnio pokazują, tyle że w żadnej aptece nie mieli.. Spróbuję jutro jeszcze poszukać a jak nie to zamówię na necie

reklama
Do góry