reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witaj :) i nie trać nadziei, w końcu się uda!
A robiłaś już badania, wiesz co jest nie tak?
Na razie oprócz lekko podwyzszonego cholesterolu :p to reszta w normie.. tarczyca ok, hormony te ktore robilam tez ok..
Jesli chodzi o męża ma wyniki w normie; chociaz morfologia dobrych plemnikow tylko 4 proc.
Po @ pojde do gin zapytam sie co jeszcze zrobić czy zbadać bo juz sama nie wiem.

reklama
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
I o to chodzi [emoji12] Tego Wam wszystkim życzę [emoji56]

Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
Dzieki :-*

Pozazdroscilam wam tych testów owulacyjnych jak nic hehe a że byłam dziś w rosmanie i patrzyly na mnie to stwierdziłam że kupię [emoji14] owulacja niby ma być w niedzielę zobaczymy co mi te testy pokażą ;p
IMG_20180911_133048.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_133048.jpg
    IMG_20180911_133048.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 138
Pozazdroscilam wam tych testów owulacyjnych jak nic hehe a że byłam dziś w rosmanie i patrzyly na mnie to stwierdziłam że kupię [emoji14] owulacja niby ma być w niedzielę zobaczymy co mi te testy pokażą ;pZobacz załącznik 896878
Coś powoli się dzieje, może być u ciebie jak u azulki, nagle myk gruba krecha :)

Co do testów ciążowych przed @, to ja osobiście mam takie podejście że zrobię wcześniej ale jak kreski nie będzie to nie tracę nadziei, bo wiem że może być fałszywie negatywny :) wszystko to wynik z mojej niecierpliwości hi wiem że jeśli jestem w ciąży to za dwa /trzy czy cztery dni nadal będę ale chce wiedzieć jak najszybciej się da :p takie zboczenie moje :p

reklama
Coś powoli się dzieje, może być u ciebie jak u azulki, nagle myk gruba krecha :)

Co do testów ciążowych przed @, to ja osobiście mam takie podejście że zrobię wcześniej ale jak kreski nie będzie to nie tracę nadziei, bo wiem że może być fałszywie negatywny :) wszystko to wynik z mojej niecierpliwości hi wiem że jeśli jestem w ciąży to za dwa /trzy czy cztery dni nadal będę ale chce wiedzieć jak najszybciej się da [emoji14] takie zboczenie moje :p
A ja po tym jak dwa cykle pod rzad na kilka dni przed @ testowalam i byly cienie które potem znikaly i przychodziła @ wole zaczekac i testowac po terminie bo jesli znow by wyszły cienie i mogla by to byc biochem. To wolalabym nie wiedziec [emoji57]

Do góry