A kiedy test robiłaś i który dc masz terazWiem ale jakos mam wrażenie ze stres zrobil swoje. Tylko po tescie nie puscilo
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Wiem coś o tym. W maju mi tak się spóźnił okres zamiast 32 dni było 45 dni , już myślałam , że to ciąża, zrobiłam test. Był negatywny na drugi dzień przyszedł @Wiem ale jakos mam wrażenie ze stres zrobil swoje. Tylko po tescie nie puscilo
Lovi23
No ... bo dopiero mieliśmy zacząć starania w listopadzie... [emoji6] i jakoś mnie to stresuje, że wczoraj był 10dc .Dlaczego stresu?
1
185097
Gość
Zrob jeszcze raz tylko jakiejś innej marki kup test niz te ktore poprzednio mialas[emoji8]Robilam w piatek i niedziele. Dzis 34dc ..
A mam zawsze 28 max 30
Tsylunia
Kupie dzis.. Ale jak jutro wyjdzie negatyw to czekam na @Zrob jeszcze raz tylko jakiejś innej marki kup test niz te ktore poprzednio mialas[emoji8]
Aha no to faktycznie...No ... bo dopiero mieliśmy zacząć starania w listopadzie... [emoji6] i jakoś mnie to stresuje, że wczoraj był 10dc .
Kurde ja przed chwilą sobie znowu ovu test robiłam, kreska jaśniejsza, ale nie o to chodzi... W kubeczku na mocz miałam znowu kamyk, mały ale był... Dobrze że jutro wizyta u urologa
Bunia1992
Lepiej zaczynac wcześniej bo nigdy nie wiadomo jak długo będzie się czekać na dzidzię a tak na prawdę 2 miesiące to żadna różnica my z mężem pierwsze mieliśmy tak zaplanowane mocno i jak mały się już urodził to mój mąż się mnie zapytał czemu my go wcześniej nie zrobiliśmy tylko tak długo na niego kazaliśmy sobie czekac [emoji14]No ... bo dopiero mieliśmy zacząć starania w listopadzie... [emoji6] i jakoś mnie to stresuje, że wczoraj był 10dc .
reklama
Martkaaa5
Też jestem molem książkowym który nie ma ulubionego gatunku po kilku stronach wiem czy pochłone książkę czy nie teraz jestem na etapie Mroza pasują mi jego książkiKilka dni temu skończyłam "Tatuażystę z Auschwitz". Świetna książka. A wczoraj skonczylam czytać "Podejrzanego". To trzeci tom z takiej super serii polskiej autorki Pauliny Świst. Pierwszy jest "Prokurator", później "Komisarz" no i na koniec "Podejrzany"[emoji4] a dzis zaczne czytać "Dziewczyny z Dubaju".