reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć kochane [emoji4] Piękna kreska [emoji7] Hehe to noc musiała być szalona i oby bardzo owocna [emoji8] Super, że się wybawiliście.. Współczuję zatrucia [emoji53] Ale trzymam kciuki za test i żeby @ nie przyszła..
U nas wieczory i ranki zimne , a w ciągu dnia ciepło jak latem Też uwielbiam książki [emoji7] Co tam dobrego czytasz ?Jutro testujesz czy idziesz na bete ? Kochana nie łam się. Głowa do góry. Mam nadzieje , że sytuacja w pracy szybko się unormuje..
W kolejnym cyklu się uda [emoji11] Lub odpocznij trochę w miarę możliwości
nie ide na bete bo nawet nie wiem jak bd szla do pracy a prawdopodobnie 1 zmiane mam miec...

reklama
ehh nie bede psuc atmosfery...jakos musze sobie poradzic na rezygnacje z pracy mnie nie stac :( bedzie jakos....milego dnia dziewuszki:*
Nie psujesz atmosfery.. Każda z Nas ma problemy [emoji6] Obyś znalazła siłe żeby przebrnąć jakoś przez ten czas. Miłego dnia [emoji11]
nie ide na bete bo nawet nie wiem jak bd szla do pracy a prawdopodobnie 1 zmiane mam miec...
A chcesz testować czy będziesz jeszcze czekać

Cześć kochane [emoji4] Piękna kreska [emoji7] Hehe to noc musiała być szalona i oby bardzo owocna [emoji8] Super, że się wybawiliście.. Współczuję zatrucia [emoji53] Ale trzymam kciuki za test i żeby @ nie przyszła..
U nas wieczory i ranki zimne , a w ciągu dnia ciepło jak latem Też uwielbiam książki [emoji7] Co tam dobrego czytasz ?Jutro testujesz czy idziesz na bete ? Kochana nie łam się. Głowa do góry. Mam nadzieje , że sytuacja w pracy szybko się unormuje..
W kolejnym cyklu się uda [emoji11] Lub odpocznij trochę w miarę możliwości
Kilka dni temu skończyłam "Tatuażystę z Auschwitz". Świetna książka. A wczoraj skonczylam czytać "Podejrzanego". To trzeci tom z takiej super serii polskiej autorki Pauliny Świst. Pierwszy jest "Prokurator", później "Komisarz" no i na koniec "Podejrzany"[emoji4] a dzis zaczne czytać "Dziewczyny z Dubaju".

Jej dziewczyny, dziś na szczęście wyspana, synek spał do 7 z groszami więc szaleństwo poprostu he he he he ktoras testuję? :)
Skąd wy macie siłę na wyspanie [emoji14] ja będę spać 12h i nie będę wyspana ;p mój wstał dzisiaj o 7.30 a ja oczy na zapałki mąż się zbuntował i poszedł spać a ja czekam na drzemkę i też dospie jeszcze ;P

Kilka dni temu skończyłam "Tatuażystę z Auschwitz". Świetna książka. A wczoraj skonczylam czytać "Podejrzanego". To trzeci tom z takiej super serii polskiej autorki Pauliny Świst. Pierwszy jest "Prokurator", później "Komisarz" no i na koniec "Podejrzany"[emoji4] a dzis zaczne czytać "Dziewczyny z Dubaju".
Też lubię tematyke II wojny światowej.
Ja mam teraz 2 książki do przeczytania " Labirynt Duchów " i "Śpiące Królewny" King'a . Z książek King'a polecam " Początek" [emoji6]
Z Polskich uwielbiam Chmielewską i jej " Wszystko czerwone" kryminał , ale napisany z takim humorem , że płakałam ze śmiechu

Nie psujesz atmosfery.. Każda z Nas ma problemy [emoji6] Obyś znalazła siłe żeby przebrnąć jakoś przez ten czas. Miłego dnia [emoji11] A chcesz testować czy będziesz jeszcze czekać
Chyba jutro zatestuje z rana... Bo co innego zrobic... Ale narazie wgl sie nie czuje zeby sie udalo... Po 44cyklach nie mam zbytnio duzych nadzieji... Jedyne co to strasznie mi goraco momentami

Też lubię tematyke II wojny światowej.
Ja mam teraz 2 książki do przeczytania " Labirynt Duchów " i "Śpiące Królewny" King'a . Z książek King'a polecam " Początek" [emoji6]
Z Polskich uwielbiam Chmielewską i jej " Wszystko czerwone" kryminał , ale napisany z takim humorem , że płakałam ze śmiechu
King'a kiedyś duuuzo czytałam [emoji4] ale przejadło mi sie [emoji23] o widzisz, dzieki za propozycje [emoji7][emoji7]

reklama
Chyba jutro zatestuje z rana... Bo co innego zrobic... Ale narazie wgl sie nie czuje zeby sie udalo... Po 44cyklach nie mam zbytnio duzych nadzieji... Jedyne co to strasznie mi goraco momentami
Rumiem Cię.. Ale szansa wciąż jest, dopóki nie wykluczysz ,że na 100% to nie ciąża
Będę trzymać kciuki , że jednak test będzie pozytywny

Do góry