reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej[emoji5]
U Nas byly wczoraj boboseksy[emoji7][emoji13][emoji16][emoji23][emoji131][emoji132]
Dzis poprawimy[emoji16]
Zbieram sie powoli bo mam dzis endokrynologa na 11[emoji5]

reklama
Jak chodzi o ksiazki to ja pochlaniam kryminaly/ thrillery psychologiczne [emoji3]
Akurat skonczylam "Na skraju zalamania" - B.A. Paris i "W pulapce" - Magda Stachula i biore sie za "Zanim pozwole ci wejść"- Jenny Blackhurst [emoji4]

Kilka dni temu skończyłam "Tatuażystę z Auschwitz". Świetna książka. A wczoraj skonczylam czytać "Podejrzanego". To trzeci tom z takiej super serii polskiej autorki Pauliny Świst. Pierwszy jest "Prokurator", później "Komisarz" no i na koniec "Podejrzany"[emoji4] a dzis zaczne czytać "Dziewczyny z Dubaju".
Oj tak ksiazki Pauliny Swist sa swietne. Ja Ci polecam serie Kaci hadesu Tillie Cole:)

Dzień dobry [emoji16] też się nie wyspalam ... U nas też wczorajszy wieczór był miły, powiedzialabym, że nawet zbyt miły... mój Tz udawal, że zapomniał o tym, że nie biorę tabletek zirytowal mnie. A później chcąc mnie pocieszyć, stwierdził że przecież 2 miesiące nie robią różnicy
Teraz to na pewno okres mi się spóźni z tego stresu

Dzień dobry [emoji16] też się nie wyspalam ... U nas też wczorajszy wieczór był miły, powiedzialabym, że nawet zbyt miły... mój Tz udawal, że zapomniał o tym, że nie biorę tabletek zirytowal mnie. A później chcąc mnie pocieszyć, stwierdził że przecież 2 miesiące nie robią różnicy
Teraz to na pewno okres mi się spóźni z tego stresu
Dlaczego stresu? :)

reklama
Do góry