reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć
emoji4.png

U mnie dzis 12dc, trzeba sie bedzie przez najblizsze dni wziac do roboty
emoji1.png

Tz juz na kursie a ja siedze z młodym, fajna pogoda sie zapowiada to potem znów sobie pobiega na dworze, teraz jest zadowolony bo ma gdzie biegac
emoji3.png
Oby ten cykl byl mega owocny;)
Jak codzień zrobiłam test owulacyjny licząc na jaśniejsza kreske i co widzę? Trzeci dzień testy są pozytywne, a ja już mam 17dc
1 pozytywny test jest najwazniejszy;)

reklama
hej dziewczynki...
nie odzywam sie ale Was podczytuje na bieżąco....jakis mam ciężki czas.....w pracy mam ciężka sytuację.....mega stresowa....dziewczyna odeszła wszystkie obowiązki spadły na mnie....bardzo liczylam ze ciąża pozwoli mi stąd uciec od tego stresu a tu kolejne obowiązki....a ciazy brak...:( nie mam na nic siły jestem psychicznie tak podłamana....:(

hej dziewczynki...
nie odzywam sie ale Was podczytuje na bieżąco....jakis mam ciężki czas.....w pracy mam ciężka sytuację.....mega stresowa....dziewczyna odeszła wszystkie obowiązki spadły na mnie....bardzo liczylam ze ciąża pozwoli mi stąd uciec od tego stresu a tu kolejne obowiązki....a ciazy brak...:( nie mam na nic siły jestem psychicznie tak podłamana....:(
Ja też tak miałam. Mieliśmy dwie ogromne kontrole myślałam że uda mi się zajsc w ciążę a jednak życie mnie zeeryfikowalo. Przeżyłam 2 kontrole, 2 wesela, dyżury przed świętami pewnie też przeżyje. Jednak to jest prawda, jak chcesz rozśmieszyć Boga to sobie coś zaplanuj.

Cześć kochane [emoji4]
Patrzcie na to!!![emoji7]
Ale przeskok! Takie jasniutkie były kreski w c8agu 9statnich dwoch dni a tu dziś nagle bach! Jaka ciemna! Ciemniejsza niz kontrolna! Ojjj dzisiaj będzie dziki seks![emoji13][emoji41]Zobacz załącznik 896677
Piękna kreska [emoji7] Hehe to noc musiała być szalona i oby bardzo owocna [emoji8]
Witajcie! Wzięłam się na ambicje i od soboty starałam się nadrobić posty ale przy połowie wysiadłam.Normalnie studnia bez dna:rofl: Wesele się udało a mały podobno ani razu nie zapłakał. Po powrocie ja się popłakałam jak synek rzucił się na mnie i zaczął sprzedawać buziaki. Niestety godzinę później dostałam zatrucia pokarmowego i niedzielę cała przeleżała albo przesiedziałam na wc. Do okresu zostały 3 dni ale póki co dzień jak dzień.. ściskam was mocno z mojego już jakże chłodnego miasta (7 stopni):biggrin2:
Super, że się wybawiliście.. Współczuję zatrucia [emoji53] Ale trzymam kciuki za test i żeby @ nie przyszła..
U nas wieczory i ranki zimne , a w ciągu dnia ciepło jak latem
Ja to mogę pomarzyć o takich [emoji23][emoji23] małżonka nie ma, to pochłaniam książki [emoji16][emoji16]
Też uwielbiam książki [emoji7] Co tam dobrego czytasz ?
Wgl sie nie czuje na to
Jutro testujesz czy idziesz na bete ?
hej dziewczynki...
Kochana nie łam się. Głowa do góry. Mam nadzieje , że sytuacja w pracy szybko się unormuje..
W kolejnym cyklu się uda [emoji11] Lub odpocznij trochę w miarę możliwości

Ja też tak miałam. Mieliśmy dwie ogromne kontrole myślałam że uda mi się zajsc w ciążę a jednak życie mnie zeeryfikowalo. Przeżyłam 2 kontrole, 2 wesela, dyżury przed świętami pewnie też przeżyje. Jednak to jest prawda, jak chcesz rozśmieszyć Boga to sobie coś zaplanuj.
dokładnie:(

Cześć kochane [emoji4] Piękna kreska [emoji7] Hehe to noc musiała być szalona i oby bardzo owocna [emoji8] Super, że się wybawiliście.. Współczuję zatrucia [emoji53] Ale trzymam kciuki za test i żeby @ nie przyszła..
U nas wieczory i ranki zimne , a w ciągu dnia ciepło jak latem Też uwielbiam książki [emoji7] Co tam dobrego czytasz ?Jutro testujesz czy idziesz na bete ? Kochana nie łam się. Głowa do góry. Mam nadzieje , że sytuacja w pracy szybko się unormuje..
W kolejnym cyklu się uda [emoji11] Lub odpocznij trochę w miarę możliwości
unormuje sie za ponad 1,5 roku jak dziewczyna wroci po macierzyńskim do pracy....:(

reklama
ehh nie bede psuc atmosfery...jakos musze sobie poradzic na rezygnacje z pracy mnie nie stac :( bedzie jakos....milego dnia dziewuszki:*

Do góry