1
185097
Gość
Beda i pieczone ziemniaki[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie pomożemy rach ciach i ziemniaki pozbierane [emoji23]Ktora chetna do pomocy?[emoji13]Zobacz załącznik 896568
Oj oj oby nie bo to taka nie fajna intrygaOj na pewno Ewelinie przydadza się testy... bo chyba dalej będą się starać... ja tak zrozumiałam [emoji12] żeby to były starania nie takie wymuszone, tylko taka niby wpadka...
Pewnie [emoji4]Hej dziewczyny mogę się przyłączyć do waszej grupy [emoji6]
Ja nie hehe mam to od lata do jezieni hahaKtora chetna do pomocy?[emoji13]Zobacz załącznik 896568
Bzykanko w dni plodne, pozniej dwie kreski i oczy jak 5zl "jak to sie stało???[emoji23][emoji23]Oj na pewno Ewelinie przydadza się testy... bo chyba dalej będą się starać... ja tak zrozumiałam [emoji12] żeby to były starania nie takie wymuszone, tylko taka niby wpadka...
Oj na pewno Ewelinie przydadza się testy... bo chyba dalej będą się starać... ja tak zrozumiałam [emoji12] żeby to były starania nie takie wymuszone, tylko taka niby wpadka...
Bzykanko w dni plodne, pozniej dwie kreski i oczy jak 5zl "jak to sie stało???[emoji23][emoji23]
A zdziwiony byłby chyba najbardziej ten chlopaczyna[emoji23] moze nawet nieswiadomy ze konczyl akurat w te dni[emoji23]