reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja na miejscu tej kobiety bym zaraz się wyniosła na drugi dzień.... U mnie od zawsze była zasada że raz rękę facet podniesie i koniec.
Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...

Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...
Bo sie boja, albo nie maja gdzie pojsc. I dlatego zostaja przy takim sku*wielu[emoji20]

Ja bym totalnie stracila zaufanie do mojego meza gdyby mnie uderzyl.

Bo sie boja, albo nie maja gdzie pojsc. I dlatego zostaja przy takim sku*wielu[emoji20]

Ja bym totalnie stracila zaufanie do mojego meza gdyby mnie uderzyl.
Też sobie nie wyobrażam żyć z taką osobą. Ale wiem jak niektórzy mają klapki na oczach i boją się żyć samemu i woła z takimi kretynami żyć.

reklama
Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło :( jak ja dziś przetrwam? :/
Chyba jakiś dzisiaj w nocy był zły układ księżyca ;P mój tez się budził co chwilę nic mu nie pasowało więc wzięłam go w końcu do siebie przez co sie mega nie wyspałam bo niby spał ale tak się kręcił do tego upodobał sobie spanie odwrotnie niż ja więc dostałam z nogi tak w twarz że dobrze że wszystkie zęby mam jeszcze ;P a do tego znowu muszę jechać do urzędu pracy bo jakiś profil mają mi ustalić i dzisiaj się dowiem czy faktycznie będą mnie mocno ciągać tam czy mi darują [emoji14] ale nie ma co się przejmować w razie co u męża się podepne do ubezpieczenia tylko szkoda zasiłku by było ;p

Do góry