1
185097
Gość
Dokladnie!Ja na miejscu tej kobiety bym zaraz się wyniosła na drugi dzień.... U mnie od zawsze była zasada że raz rękę facet podniesie i koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie!Ja na miejscu tej kobiety bym zaraz się wyniosła na drugi dzień.... U mnie od zawsze była zasada że raz rękę facet podniesie i koniec.
Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...Ja na miejscu tej kobiety bym zaraz się wyniosła na drugi dzień.... U mnie od zawsze była zasada że raz rękę facet podniesie i koniec.
Bo sie boja, albo nie maja gdzie pojsc. I dlatego zostaja przy takim sku*wielu[emoji20]Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...
Eh... Ale też jakim to facetem trzeba być żeby kobietę uderzyć tfu!Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...
Też sobie nie wyobrażam żyć z taką osobą. Ale wiem jak niektórzy mają klapki na oczach i boją się żyć samemu i woła z takimi kretynami żyć.Bo sie boja, albo nie maja gdzie pojsc. I dlatego zostaja przy takim sku*wielu[emoji20]
Ja bym totalnie stracila zaufanie do mojego meza gdyby mnie uderzyl.
Ch** a nie facetEh... Ale też jakim to facetem trzeba być żeby kobietę uderzyć tfu!
To już nie jest nawet facet !Eh... Ale też jakim to facetem trzeba być żeby kobietę uderzyć tfu!
Ale śluz?Wiesz co starałam się ale trudno było bo ciagle mnie bolały jajniki
Chyba jakiś dzisiaj w nocy był zły układ księżyca ;P mój tez się budził co chwilę nic mu nie pasowało więc wzięłam go w końcu do siebie przez co sie mega nie wyspałam bo niby spał ale tak się kręcił do tego upodobał sobie spanie odwrotnie niż ja więc dostałam z nogi tak w twarz że dobrze że wszystkie zęby mam jeszcze ;P a do tego znowu muszę jechać do urzędu pracy bo jakiś profil mają mi ustalić i dzisiaj się dowiem czy faktycznie będą mnie mocno ciągać tam czy mi darują [emoji14] ale nie ma co się przejmować w razie co u męża się podepne do ubezpieczenia tylko szkoda zasiłku by było ;pKoszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło jak ja dziś przetrwam? :/