reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziwię się tej kobiecie ale to ich sprawa, dziś wrzeszczala pomocy to zadzwonił mąż po patrol, co ciekawe przyjechała później też karetka więc myślę że dobrze tam się działo
Powinna teraz wnieść o niebieską karte i pozbyć się tego człowieka z domu , najlepiej z zakazem zbliżania się

reklama
Duzo jest takich kobiet... Boja sie...
Dokładnie, strach jest najgorszy.. Później są myśli, że on się jeszcze zmieni.. Albo co rodzina na to powie "przecież mu przysięgałam na dobre i na złe " Albo po prostu nie wiedzą co z czym , potrzebują czyjegoś wsparcia i żeby je w tym wszystkim ktoś pokierował

Ja na miejscu tej kobiety bym zaraz się wyniosła na drugi dzień.... U mnie od zawsze była zasada że raz rękę facet podniesie i koniec.

reklama
Do góry