reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Odrazu mówię ze wiem ze mam @ i wiem ze nie jestem ale wczoraj zrobiłam jeszcze ten test przed tym całym rozkręcenie się i po jakiś 5-6 minutach pokazało
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]
IMG_3031.JPG

Chciała bym aby naprawdę to pokazywał [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_3031.JPG
    IMG_3031.JPG
    152,9 KB · Wyświetleń: 123
Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło :( jak ja dziś przetrwam? :/
Współczuję:( czesto sie tak zdarza z takimi awanturami?

Gdyby chcial nie zaslanial by sie problemami. A wy ciagle macie jakies niedomowienia w tej kwestii.

Niby tak powiedział mi wczoraj ze nie chce nic na sile czyli sex dla niego to nie starania tylko nasze uczucie a jak z niego powstanie dziecko to dobrze a jak nie to jeszcze kiedyś powstanie nie chce tego robić na sile

Odrazu mówię ze wiem ze mam @ i wiem ze nie jestem ale wczoraj zrobiłam jeszcze ten test przed tym całym rozkręcenie się i po jakiś 5-6 minutach pokazało
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896417
Chciała bym aby naprawdę to pokazywał [emoji23][emoji23]
Jak dla mnie to jest kreska fabryczna. Kreska przy ciazy powinna byc rozowawa, nawet cienie wychodza rozowe. A tu ewidentnie kreska jest szara.

reklama
Do góry