reklama
Tsylunia
Fanka BB :)
To przegadajcie i wtedy wspolnie zadecydujcie... Pare spraw niedogadanych moze bardzo duzo zmienic...Dobrze wiem ze chce ale jeszcze mamy pare sprawa do przegadania
D
Deleted member 182168
Gość
Odrazu mówię ze wiem ze mam @ i wiem ze nie jestem ale wczoraj zrobiłam jeszcze ten test przed tym całym rozkręcenie się i po jakiś 5-6 minutach pokazało
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]
Chciała bym aby naprawdę to pokazywał [emoji23][emoji23]
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]
Załączniki
D
Deleted member 182168
Gość
To przegadajcie i wtedy wspolnie zadecydujcie... Pare spraw niedogadanych moze bardzo duzo zmienic...
Wiem i dziękuje. Za wsparcie i dobre rady od wszystkich [emoji173]️[emoji173]️
1
185097
Gość
Gdyby chcial nie zaslanial by sie problemami. A wy ciagle macie jakies niedomowienia w tej kwestii.Dobrze wiem ze chce ale jeszcze mamy pare sprawa do przegadania
1
185097
Gość
Współczuję czesto sie tak zdarza z takimi awanturami?Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło jak ja dziś przetrwam? :/
No nieźleOdrazu mówię ze wiem ze mam @ i wiem ze nie jestem ale wczoraj zrobiłam jeszcze ten test przed tym całym rozkręcenie się i po jakiś 5-6 minutach pokazało
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896417
D
Deleted member 182168
Gość
Gdyby chcial nie zaslanial by sie problemami. A wy ciagle macie jakies niedomowienia w tej kwestii.
Niby tak powiedział mi wczoraj ze nie chce nic na sile czyli sex dla niego to nie starania tylko nasze uczucie a jak z niego powstanie dziecko to dobrze a jak nie to jeszcze kiedyś powstanie nie chce tego robić na sile
1
185097
Gość
Jak dla mnie to jest kreska fabryczna. Kreska przy ciazy powinna byc rozowawa, nawet cienie wychodza rozowe. A tu ewidentnie kreska jest szara.Odrazu mówię ze wiem ze mam @ i wiem ze nie jestem ale wczoraj zrobiłam jeszcze ten test przed tym całym rozkręcenie się i po jakiś 5-6 minutach pokazało
To wiem fałszywy wynik ale ciekawie [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896417
reklama
Kilka razy już były tam takie awantury, widziałam czasem jak kobieta z podbitym okiem chodziła, najbardziej szkoda dzieci bo muszą na to patrzeć... Biedne dziś strasznie płakałyWspółczuję czesto sie tak zdarza z takimi awanturami?