reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja codziennie o 5:10 [emoji6] tylko ze ja po mierzeniu to wstawalam tz do pracy szykować i potem albo dalej spalam albo szlam ćwiczyć [emoji57] w weekend to raczej nie mialam problemu z mierzeniem bo mierzylam i dalej spac [emoji14] a teraz jakos tak dziwnie ze rano wchodze na ovuview a tam brak temperatury [emoji57]
A sprawdzałaś to z monitoringiem? Pokrywa się ten skok poważnie

Wstawać specjalnie na pomiar temperatury? :D nigdy w życiu he he
Ale to nawet wstawac nie trzeba a nawet nie wolno [emoji14] jedynie sie budzisz mierzysz zapisujesz i śpisz [emoji14]
A sprawdzałaś to z monitoringiem? Pokrywa się ten skok poważnie
Jeszcze nie bylam na monitoringu ale jak ostatnio jak bylam to gin mowila ze jest dopiero co po owu no i sie zgadzało bo wedlug wykresu byla chyba dzien czy dwa przed tą wizytą [emoji57][emoji6]

Ale to nawet wstawac nie trzeba a nawet nie wolno [emoji14] jedynie sie budzisz mierzysz zapisujesz i śpisz [emoji14]Jeszcze nie bylam na monitoringu ale jak ostatnio jak bylam to gin mowila ze jest dopiero co po owu no i sie zgadzało bo wedlug wykresu byla chyba dzien czy dwa przed tą wizytą [emoji57][emoji6]
No to super. Mnie wizyty ciągle wypadają przed okresem także nie wiem czy kiedyś się coś dowiem. Teraz idę w sprawie tych hormonów

Ja codziennie o 5:10 [emoji6] tylko ze ja po mierzeniu to wstawalam tz do pracy szykować i potem albo dalej spalam albo szlam ćwiczyć [emoji57] w weekend to raczej nie mialam problemu z mierzeniem bo mierzylam i dalej spac [emoji14] a teraz jakos tak dziwnie ze rano wchodze na ovuview a tam brak temperatury [emoji57]
Tz do pracy szykować ? [emoji12] Podziwiam... wielki szacunek, mi by się nie chciało [emoji6]

A ja nigdy nie mierzyłam temperatur. Pewnie kiedyś zacznę ;)
Obys nie musiała [emoji6]
Tz do pracy szykować ? [emoji12] Podziwiam... wielki szacunek, mi by się nie chciało [emoji6]
No przeciez to tylko kanapki czy obiad do pudelka mu pakuje i i tak albo ide spac bez problemu albo cwicze poki mlody śpi [emoji14]
I szczerze wole wtedy wstać i sie porzadnie obudzic tym szykowaniem niz potem spac do 8-9 [emoji57]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry