Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja tez mialam zamiar zaczac go stosowac ale sobie odpuscilam [emoji57]No to chyba się skuszę. Bo u nas bez żelu ani rusz
Tylko pamietaj, tylko do owu potem juz nie bierz [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mialam zamiar zaczac go stosowac ale sobie odpuscilam [emoji57]No to chyba się skuszę. Bo u nas bez żelu ani rusz
To sie chyba bierze caly czas jakos przez 90 dni i potem chyba miesiac przerwy ..? [emoji848]jakos tak chyba [emoji848]I kupilam tez Castagnus[emoji5] go można caly cykl brac no nie?
Kto by pomyślał że kobiecie tak niewiele do szczęścia potrzebaMam sluz!!! Meega rozciagliwy, przezroczysty typowy jak bialko kurze!! O boże bosko!!![emoji13][emoji13][emoji13]
Podekscytowana jestem bo dawno nie miałam az takiego fajnego sluzu[emoji23]
Otóż to[emoji16]Kto by pomyślał że kobiecie tak niewiele do szczęścia potrzeba
U mnie też drugi cykl idzie, więc będzie raźniej chyba też u @Martkaaa5
Tu jest bardzo wesoły wątek, mam nadzieję że się zadomowisz
Czemu nic ma nie wyjsc? Czasami wystarczy jeden zloty strzal[emoji16][emoji8]O no to fajnie! Umnie już po owulacji i w tym cyklu chyba nic z tego nie będzie,więc tylko czekać na @ i kolejny cykl...[/QUOTE
Czemu nic ma nie wyjsc? Czasami wystarczy jeden zloty strzal[emoji16][emoji8]