reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziękuję za miłe przyjęcie [emoji813]

A więc coś o sobie: 28 lat ( listopadzie będzie 29), staranie o pierwsze dziecko, staramy się na świeżo dopiero 2 cykl idzie teraz.
Jak na razie bierzemy to bardziej na luzie, stwierdziliśmy że jak do końca tego roku nic się nie stanie to wtedy będziemy bardziej kombinować.
Jak na razie to mierzę temperaturę i biorę Inofem a mąż też jakieś tabletki na lepszą potencję.
W przeszłości miałam trochę problemów z hormonami, ale teraz wszystko się uregulowało więc można się starać :D
Jeszcze raz witaj i życzę powodzenia [emoji6] fajnie ze na początku podchodzicie na luzie [emoji6]
To tak fajnie brzmi przedstaw się opowiedz coś o sobie jak na jakoś spotkaniach Aa albo coś [emoji23][emoji23][emoji23]
AS anonimowe staraczki [emoji23][emoji23]

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie ♥

A więc coś o sobie: 28 lat ( listopadzie będzie 29), staranie o pierwsze dziecko, staramy się na świeżo dopiero 2 cykl idzie teraz.
Jak na razie bierzemy to bardziej na luzie, stwierdziliśmy że jak do końca tego roku nic się nie stanie to wtedy będziemy bardziej kombinować.
Jak na razie to mierzę temperaturę i biorę Inofem a mąż też jakieś tabletki na lepszą potencję.
W przeszłości miałam trochę problemów z hormonami, ale teraz wszystko się uregulowało więc można się starać :D
U mnie też drugi cykl idzie, więc będzie raźniej :) chyba też u @Martkaaa5
Tu jest bardzo wesoły wątek, mam nadzieję że się zadomowisz :D

To tak fajnie brzmi przedstaw się opowiedz coś o sobie jak na jakoś spotkaniach Aa albo coś [emoji23][emoji23][emoji23]
:D trochę tak!

Piszecie że najlepiej starać się co drugi dzień żeby plemniki mogły się zregenerować a ja to praktycznie codziennie to może za często :errr:ale z drugiej strony ca będę rezygnować z przyjemności jak lubię :Dczas na regenerację ma jak jest @ ;)

Kupilam urofuraginum i juz wzielam 2 tabletki, i na wieczór wezmę jeszcze dwie...tyle ze zapomnialam ze dzis u mnie 10dc, zaczynam robic testy owulacyjne. I tak mysle czy barwa moczu- bo sie zmienia po tych proszkach na intensywny zolty kolor wplynie jakoś na wynik testu owulacyjnego? Jak myślicie?

Kupilam urofuraginum i juz wzielam 2 tabletki, i na wieczór wezmę jeszcze dwie...tyle ze zapomnialam ze dzis u mnie 10dc, zaczynam robic testy owulacyjne. I tak mysle czy barwa moczu- bo sie zmienia po tych proszkach na intensywny zolty kolor wplynie jakoś na wynik testu owulacyjnego? Jak myślicie?
Raczej nie powinno. Bo to działa na zasadzie chromatografii czyli wychwytuje tylko LH :) także no stress

Bylismy z mezem na zakupach i takie kolejki jakby mial sie swiat konczyc[emoji23]
Dopiero pozniej dotarlo do Nas ze jutro niedziela bez handlu[emoji23][emoji13]

reklama
Do góry