reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Piszecie że najlepiej starać się co drugi dzień żeby plemniki mogły się zregenerować a ja to praktycznie codziennie to może za często :errr:ale z drugiej strony ca będę rezygnować z przyjemności jak lubię :Dczas na regenerację ma jak jest @ ;)
Chyba to nie ma znaczenia jak ktoś ma zajść to zajdzie i przy codziennym i przy takim co drugi dzień przy pierwszych staraniach też co drugi dzień no bo tak lepiej i nic a w cyklu gdzie codziennie zaskoczyło więc chyba nie ma reguły :)

Ja w tym cyklu na spokojnie nie nakręcam się bo w zeszłym trochę za bardzo emocjonalnie pochodziłam mało nie brakowało a czułabym ruchy dziecka tak się nakręciłam że się udało ;)a tak jak już wcześniej pisałam my mierzymy sprawdzamy a i tak pyknie w naj mniej spodziewanym momencie :)
To samo ja też w poprzednim się nakręciłam aż za bardzo na szczęście nie czułam żalu dużego że przyszedł okres i teraz sobie odpuściłam na razie nic nie sprawdzam nie mierze tylko dziś kupiłam sexi bieliznę [emoji14]

Zrobilam testa. I sie troche zawiodłam![emoji19]
Zawsze testy zaczynam robić w 10dc, i odkad je robie jeszcze nie miałam az tak jasnej kreski w tym 10dc jak ta z dzisiaj. Chyba owulacja w tym cyklu bedzie pozniej trochę niż zwykle. Test robilam po 18, jutro zrobie dopiero gdzies po 20.
image000000(10)~2.jpg

Załączniki

• image000000(10)~2.jpg
    image000000(10)~2.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 142
To samo ja też w poprzednim się nakręciłam aż za bardzo na szczęście nie czułam żalu dużego że przyszedł okres i teraz sobie odpuściłam na razie nic nie sprawdzam nie mierze tylko dziś kupiłam sexi bieliznę [emoji14]
Uhuhu super :) ja się wczoraj miałam stroić i w końcu nie zdążyłam się ubrać [emoji12] [emoji177]

Leze i czuje ewidentnie jak mnie cos juz pobolewa po prawej stronie, ten bol promieniuje az do pachwiny. Czyli chyba cos sie zaczyna dziac. Do tego mi mokro trochę! A to jest cud! Bo ostatnio u mnie cienko ze sluzem wiec wspomagam sie olejem z wiesiolka i chyba w koncu dziala[emoji16] ale zamierzam kupic Donga Quai[emoji5]
Wieczorem zrobie test[emoji5]
:)

Mam sluz!!! Meega rozciagliwy, przezroczysty typowy jak bialko kurze!! O boże bosko!!![emoji13][emoji13][emoji13]
Podekscytowana jestem bo dawno nie miałam az takiego fajnego sluzu[emoji23]
Coś pięknego! :D :D ja pierwszy cykl ten wiesiolek biorę, zobaczę czy i u mnie tak podziała :)

O no to fajnie! Umnie już po owulacji i w tym cyklu chyba nic z tego nie będzie,więc tylko czekać na @ i kolejny cykl...[/QUOTE
U mnie jeszcze tydzień do owu, więc trochę poczekam ... A czemu nic? Może jednak?

W sumie masz rację, ale ja jakoś zawsze mam czarne myśli :D
Chociaż dzisiaj jak mierzyłam temperaturę to skoczyła jak szalona do góry, może to jakiś znak? ;)
No i jakieś dziwne plamienie mam, a do okresu jeszcze jakieś 10 dni...
O widzisz!

I u mnie drugi w trakcie [emoji14]

No to piona! Ja trochę się nakrecilam, bo dwie córki z pierwszych cykli :) ale starość nie radość :D a tak poważnie to owulacja mi się przesunęła i pewnie dlatego nie wyszło bo nie było mnie tydzień w domu.

:)

Coś pięknego! :D :D ja pierwszy cykl ten wiesiolek biorę, zobaczę czy i u mnie tak podziała :)

U mnie jeszcze tydzień do owu, więc trochę poczekam ... A czemu nic? Może jednak?

O widzisz!

No to piona! Ja trochę się nakrecilam, bo dwie córki z pierwszych cykli :) ale starość nie radość :D a tak poważnie to owulacja mi się przesunęła i pewnie dlatego nie wyszło bo nie było mnie tydzień w domu.
Też bym tak chciała dwójkę spłodzić każde za pierwszym razem ;P

reklama
To czekanie najgorsze[emoji13]
Najpierw czeka się na owulację, potem na okres i tak w kółko ;)

Witam nowa staraczke :)

Pod koniec września mój synu ma mieć usuwane migdały. Od miesiąca nie chodzi do przedszkola żeby się nie zarazić, to siostra bez uprzedzenia przyjechała dziś z kaszlaca siostrzenica... Jeżeli mi się mały zarazi rozpetam wojne domowa :(

Do góry