reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Piszecie że najlepiej starać się co drugi dzień żeby plemniki mogły się zregenerować a ja to praktycznie codziennie to może za często :errr:ale z drugiej strony ca będę rezygnować z przyjemności jak lubię :Dczas na regenerację ma jak jest @ ;)
Chyba to nie ma znaczenia jak ktoś ma zajść to zajdzie i przy codziennym i przy takim co drugi dzień przy pierwszych staraniach też co drugi dzień no bo tak lepiej i nic a w cyklu gdzie codziennie zaskoczyło więc chyba nie ma reguły :)

Ja w tym cyklu na spokojnie nie nakręcam się bo w zeszłym trochę za bardzo emocjonalnie pochodziłam mało nie brakowało a czułabym ruchy dziecka tak się nakręciłam że się udało ;)a tak jak już wcześniej pisałam my mierzymy sprawdzamy a i tak pyknie w naj mniej spodziewanym momencie :)
To samo ja też w poprzednim się nakręciłam aż za bardzo na szczęście nie czułam żalu dużego że przyszedł okres i teraz sobie odpuściłam na razie nic nie sprawdzam nie mierze tylko dziś kupiłam sexi bieliznę [emoji14]

Zrobilam testa. I sie troche zawiodłam![emoji19]
Zawsze testy zaczynam robić w 10dc, i odkad je robie jeszcze nie miałam az tak jasnej kreski w tym 10dc jak ta z dzisiaj. Chyba owulacja w tym cyklu bedzie pozniej trochę niż zwykle. Test robilam po 18, jutro zrobie dopiero gdzies po 20.
image000000(10)~2.jpg

Załączniki

• image000000(10)~2.jpg
    image000000(10)~2.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 131
To samo ja też w poprzednim się nakręciłam aż za bardzo na szczęście nie czułam żalu dużego że przyszedł okres i teraz sobie odpuściłam na razie nic nie sprawdzam nie mierze tylko dziś kupiłam sexi bieliznę [emoji14]
Uhuhu super :) ja się wczoraj miałam stroić i w końcu nie zdążyłam się ubrać [emoji12] [emoji177]

Leze i czuje ewidentnie jak mnie cos juz pobolewa po prawej stronie, ten bol promieniuje az do pachwiny. Czyli chyba cos sie zaczyna dziac. Do tego mi mokro trochę! A to jest cud! Bo ostatnio u mnie cienko ze sluzem wiec wspomagam sie olejem z wiesiolka i chyba w koncu dziala[emoji16] ale zamierzam kupic Donga Quai[emoji5]
Wieczorem zrobie test[emoji5]
:)

Mam sluz!!! Meega rozciagliwy, przezroczysty typowy jak bialko kurze!! O boże bosko!!![emoji13][emoji13][emoji13]
Podekscytowana jestem bo dawno nie miałam az takiego fajnego sluzu[emoji23]
Coś pięknego! :D :D ja pierwszy cykl ten wiesiolek biorę, zobaczę czy i u mnie tak podziała :)

O no to fajnie! Umnie już po owulacji i w tym cyklu chyba nic z tego nie będzie,więc tylko czekać na @ i kolejny cykl...[/QUOTE
U mnie jeszcze tydzień do owu, więc trochę poczekam ... A czemu nic? Może jednak?

W sumie masz rację, ale ja jakoś zawsze mam czarne myśli :D
Chociaż dzisiaj jak mierzyłam temperaturę to skoczyła jak szalona do góry, może to jakiś znak? ;)
No i jakieś dziwne plamienie mam, a do okresu jeszcze jakieś 10 dni...
O widzisz!

I u mnie drugi w trakcie [emoji14]

No to piona! Ja trochę się nakrecilam, bo dwie córki z pierwszych cykli :) ale starość nie radość :D a tak poważnie to owulacja mi się przesunęła i pewnie dlatego nie wyszło bo nie było mnie tydzień w domu.

:)

Coś pięknego! :D :D ja pierwszy cykl ten wiesiolek biorę, zobaczę czy i u mnie tak podziała :)

U mnie jeszcze tydzień do owu, więc trochę poczekam ... A czemu nic? Może jednak?

O widzisz!

No to piona! Ja trochę się nakrecilam, bo dwie córki z pierwszych cykli :) ale starość nie radość :D a tak poważnie to owulacja mi się przesunęła i pewnie dlatego nie wyszło bo nie było mnie tydzień w domu.
Też bym tak chciała dwójkę spłodzić każde za pierwszym razem ;P

reklama
To czekanie najgorsze[emoji13]
Najpierw czeka się na owulację, potem na okres i tak w kółko ;)

Witam nowa staraczke :)

Pod koniec września mój synu ma mieć usuwane migdały. Od miesiąca nie chodzi do przedszkola żeby się nie zarazić, to siostra bez uprzedzenia przyjechała dziś z kaszlaca siostrzenica... Jeżeli mi się mały zarazi rozpetam wojne domowa :(

Do góry