WitamyHejka dziewczyny Od kilku dni podczytuję wasz wątek
Chciałabym dołączyć do grona staraczek
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Oczywiście, zapraszamy napisz coś o sobie, ile masz lat, od kiedy się staracie, itd..Hejka dziewczyny Od kilku dni podczytuję wasz wątek
Kaamilaaa
Witaj, opowiedz coś o sobie i staraniach [emoji6]Hejka dziewczyny Od kilku dni podczytuję wasz wątek
MasterKa
Witaj [emoji1] ja też tu jestem od kilku dni [emoji1] będziesz zadowolona z obecności tu, bo dziewczyny naprawdę są przyjaźnie nastawione [emoji1]Hejka dziewczyny Od kilku dni podczytuję wasz wątek
Fizzymensa
Dziękuję za miłe przyjęcie ♥
A więc coś o sobie: 28 lat ( listopadzie będzie 29), staranie o pierwsze dziecko, staramy się na świeżo dopiero 2 cykl idzie teraz.
Jak na razie bierzemy to bardziej na luzie, stwierdziliśmy że jak do końca tego roku nic się nie stanie to wtedy będziemy bardziej kombinować.
Jak na razie to mierzę temperaturę i biorę Inofem a mąż też jakieś tabletki na lepszą potencję.
W przeszłości miałam trochę problemów z hormonami, ale teraz wszystko się uregulowało więc można się starać
A więc coś o sobie: 28 lat ( listopadzie będzie 29), staranie o pierwsze dziecko, staramy się na świeżo dopiero 2 cykl idzie teraz.
Jak na razie bierzemy to bardziej na luzie, stwierdziliśmy że jak do końca tego roku nic się nie stanie to wtedy będziemy bardziej kombinować.
Jak na razie to mierzę temperaturę i biorę Inofem a mąż też jakieś tabletki na lepszą potencję.
W przeszłości miałam trochę problemów z hormonami, ale teraz wszystko się uregulowało więc można się starać
Fizzymensa
Właśnie zauważyłam, że nikogo nie zostawiacie w tyle , tak jak na innych forach i to mi się spodobałoWitaj [emoji1] ja też tu jestem od kilku dni [emoji1] będziesz zadowolona z obecności tu, bo dziewczyny naprawdę są przyjaźnie nastawione [emoji1]
D
Deleted member 182168
Gość
To tak fajnie brzmi przedstaw się opowiedz coś o sobie jak na jakoś spotkaniach Aa albo coś [emoji23][emoji23][emoji23]
MasterKa
[emoji23]To tak fajnie brzmi przedstaw się opowiedz coś o sobie jak na jakoś spotkaniach Aa albo coś [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Fizzymensa
To tak fajnie brzmi przedstaw się opowiedz coś o sobie jak na jakoś spotkaniach Aa albo coś [emoji23][emoji23][emoji23]
Anonimowe Staraczki w sumie by pasowało hihi