reklama
Lovi23
Fanka BB :)
U nas w cyklu w którym się udało seksy były tylko w 13dc i później 18dc. W 32 dc wyszedł mi test pozytywny więc jak widać... wystarczy jeden raz [emoji16]
I chyba teraz planuje zrobić tak samo... (zabezpieczać się do tego 13dc , bo przecież ważne jest to, żeby plemniki nie były jakieś przestarzale [emoji3] No i jakieś stare plemniki nie czopowaly mi szyjki [emoji3] - ponoć jest coś takiego, dlatego nie zalecają współżycia 4 razy dziennie... Tak mi tłumaczyła moja ginekolog. A później bach! ) [emoji16] może też będę miała tyle szczęścia,że się uda
I chyba teraz planuje zrobić tak samo... (zabezpieczać się do tego 13dc , bo przecież ważne jest to, żeby plemniki nie były jakieś przestarzale [emoji3] No i jakieś stare plemniki nie czopowaly mi szyjki [emoji3] - ponoć jest coś takiego, dlatego nie zalecają współżycia 4 razy dziennie... Tak mi tłumaczyła moja ginekolog. A później bach! ) [emoji16] może też będę miała tyle szczęścia,że się uda
Super że wam się tak udało, ja też trochę zluzuje, w końcu nie trzeba się codziennie przytulać. Wtedy ani człowieka ochoty nie maU nas w cyklu w którym się udało seksy były tylko w 13dc i później 18dc. W 32 dc wyszedł mi test pozytywny więc jak widać... wystarczy jeden raz [emoji16]
Podobny do mojego sprzed dwóch dniChyba nie dodało wyżej
Hahahaha padlamMoj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]
Ja pije czysta bez popijania dla mnie woda jest bez smaku:/A znam takie osoby które piją czystą i to bez popijania nawet :-o
Tak hahah.mój mąż.mówi że jak idę do gina.to się dokładniej gole niż dla niegoCzy u Was, gdy idziecie na wizyte do gina i robicie wszystkie rytuały zwiazene z depilacja kazdego skrawka ciała to Wasi mężczyźni tez Wam mówią ze się bardziej pindrzycie na wizyte do lekarza niz dla nich samych?[emoji23]
Moj maz czesto wlasnie tak mówi[emoji23] ze przed wizyta sie pindrzę[emoji13] a dla Niego to juz nie[emoji13]
reklama
1
185097
Gość
Nie rob testow rano. Zobaczysz ze jak zrobisz dzis wieczorem to bedzie juz pozytyw bo teraz mu troszke jeszcze brakuje. Ale kwestia godzin i bedzie! Bo kreska ewidentnie ciemnieje![emoji5]Mam albo 26 albo 28/29 dni, teraz wychodzi ten dłuższy.
Azulka jedynym testem jest mój syn, go udało się zrobić przy seksach tylko w 10,13 i14 dc, później już nic nie było. Dodatkowo przy ostatnim cyklu robiłam np w 15 dc (czyli jak dzis) progesteron i wynik był odpowiedni do fazy lutealnej. Aaaaa no i w poprzednim cyklu w 9 dc byłam u ginekologa i mówiła że widać już duży pecherzyk około owulacyjny stąd moje zdziwienie, bo ginekolog mówiła że blisko owulacji było, dodatkowo wspomniała że jest płodny śluz, a test trochę jeszcze sciemnial, ale chyba dalej to nie pozytyw? Zobacz załącznik 895875
Zrob ok 19 test nastepny.
Nie patrz na to ze synka udalo Ci sie począć w okolicach 10-14dc bo cykle sa zmienne![emoji5] teraz owulacje bedziesz miala widocznie pozniej niz myślałaś.