reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Sorry dziewczyny że ja wam tak gitarę tymi testami zawracam, ale dla mnie to coś nowegp i stąd tyle wątpliwości :* dziś odpuszczam też boboseksy bo poporstu nie mam już ochoty, szczerze nawet mąż nie ma :) będzie co będzie :p

reklama
U nas w cyklu w którym się udało seksy były tylko w 13dc i później 18dc. W 32 dc wyszedł mi test pozytywny więc jak widać... wystarczy jeden raz [emoji16]

I chyba teraz planuje zrobić tak samo... (zabezpieczać się do tego 13dc , bo przecież ważne jest to, żeby plemniki nie były jakieś przestarzale [emoji3] No i jakieś stare plemniki nie czopowaly mi szyjki [emoji3] - ponoć jest coś takiego, dlatego nie zalecają współżycia 4 razy dziennie... Tak mi tłumaczyła moja ginekolog. A później bach! ) [emoji16] może też będę miała tyle szczęścia,że się uda :)

U nas w cyklu w którym się udało seksy były tylko w 13dc i później 18dc. W 32 dc wyszedł mi test pozytywny więc jak widać... wystarczy jeden raz [emoji16]

I chyba teraz planuje zrobić tak samo... (zabezpieczać się do tego 13dc , bo przecież ważne jest to, żeby plemniki nie były jakieś przestarzale [emoji3] No i jakieś stare plemniki nie czopowaly mi szyjki [emoji3] - ponoć jest coś takiego, dlatego nie zalecają współżycia 4 razy dziennie... Tak mi tłumaczyła moja ginekolog. A później bach! ) [emoji16] może też będę miała tyle szczęścia,że się uda :)
Super że wam się tak udało, ja też trochę zluzuje, w końcu nie trzeba się codziennie przytulać. Wtedy ani człowieka ochoty nie ma

Witajcie w sobotę rano trochę sprzątania jakieś zakupy trochę przyjemności wieczorkiem i będzie po weekendzie 8-)u mnie 8 dc owu planowana na 14go września test z dzisjja taki także narazie się pokrywa tzn chyba bo się nie znam :D:D:D

Chyba nie dodało wyżej

Załączniki

• IMG_20180908_101141.jpg
    IMG_20180908_101141.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 45
  • IMG_20180908_101141.jpg
    IMG_20180908_101141.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 42
Moj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]
Hahahaha padlam:D

Czy u Was, gdy idziecie na wizyte do gina i robicie wszystkie rytuały zwiazene z depilacja kazdego skrawka ciała to Wasi mężczyźni tez Wam mówią ze się bardziej pindrzycie na wizyte do lekarza niz dla nich samych?[emoji23]
Moj maz czesto wlasnie tak mówi[emoji23] ze przed wizyta sie pindrzę[emoji13] a dla Niego to juz nie[emoji13]
Tak hahah.mój mąż.mówi że jak idę do gina.to się dokładniej gole niż dla niego :D

reklama
Mam albo 26 albo 28/29 dni, teraz wychodzi ten dłuższy.

Azulka jedynym testem jest mój syn, go udało się zrobić przy seksach tylko w 10,13 i14 dc, później już nic nie było. Dodatkowo przy ostatnim cyklu robiłam np w 15 dc (czyli jak dzis) progesteron i wynik był odpowiedni do fazy lutealnej. Aaaaa no i w poprzednim cyklu w 9 dc byłam u ginekologa i mówiła że widać już duży pecherzyk około owulacyjny stąd moje zdziwienie, bo ginekolog mówiła że blisko owulacji było, dodatkowo wspomniała że jest płodny śluz, a test trochę jeszcze sciemnial, ale chyba dalej to nie pozytyw? Zobacz załącznik 895875
Nie rob testow rano. Zobaczysz ze jak zrobisz dzis wieczorem to bedzie juz pozytyw bo teraz mu troszke jeszcze brakuje. Ale kwestia godzin i bedzie! Bo kreska ewidentnie ciemnieje![emoji5]
Zrob ok 19 test nastepny.
Nie patrz na to ze synka udalo Ci sie począć w okolicach 10-14dc bo cykle sa zmienne![emoji5] teraz owulacje bedziesz miala widocznie pozniej niz myślałaś.

Do góry