reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jesteś wspaniałą optymistką! Uda się na pewno a może nawet bliźniaki :D trzymam kciuki! Ja bym w sumie chciała bliźniaki, bo inaczej nigdy na czwarte świadomie się nie zdecyduje ;-) ;)

Mnie też tak okropnie bolały.. :dry: jest szansa że @ nie przyjdzie?

No to trzymam kciuki za kolejne starania! :D

Współczuję bardzo! Znam ten stan aż za dobrze :p

Złote dziecko! ❤️ Moje do czwartego roku życia nie spały porządnie :crazy:

Oby nie! :happy2:

Ja wczoraj odwiozlam matkę na samolot i wreszcie mam spokój, strasznie mi działa na nerwy :crazy::crazy:
Teraz siedzę w pracy i piję kawę.
Dziękuję. Kiedyś też chciałam ale jak byłam w ciąży trafiłam do szpitala z prawdopodobieństwem saczenia się wód i powiem wam,ze te wszystkie mamy z ciążą mnoga były mega wykończone psychicznie i fizycznie. Ciągła troska i stres . 2 z nich leżały w szpitalu prawie całą ciążę z nogami do góry bo takie ryzyko utraty jednego z dzieci. Takie matki to normalnie skradly mój szacunek.

reklama
Dziękuję. Kiedyś też chciałam ale jak byłam w ciąży trafiłam do szpitala z prawdopodobieństwem saczenia się wód i powiem wam,ze te wszystkie mamy z ciążą mnoga były mega wykończone psychicznie i fizycznie. Ciągła troska i stres . 2 z nich leżały w szpitalu prawie całą ciążę z nogami do góry bo takie ryzyko utraty jednego z dzieci. Takie matki to normalnie skradly mój szacunek.
No tak, to podwójne ryzyko i potem też nie jest lekko, masz rację.

Co tam, jak tam dziewczyny dzisiaj :)

Mój małż w pracy od 6 a ja z synkiem cały dzień, na szczęście po jego porannym upadku nie ma "śladu".

IMG_2972.JPG

Powiedzcie mi co to tym myślicie mit czy fakt??

Załączniki

• IMG_2972.JPG
    IMG_2972.JPG
    156,1 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Albo spróbujcie patentu Wisłockiej ze Sztuki Kochania[emoji23]
Podlewajcie siuskami paprotke! Jak bedzie rosła szybciej znaczy się że to ciąża![emoji23]

Mamy XXI wiek i jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę że kobiety mogą tak pisać! Ba! Wierzyć w to!

Do góry