reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Albo spróbujcie patentu Wisłockiej ze Sztuki Kochania[emoji23]
Podlewajcie siuskami paprotke! Jak bedzie rosła szybciej znaczy się że to ciąża![emoji23]

Mamy XXI wiek i jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę że kobiety mogą tak pisać! Ba! Wierzyć w to!
Tonący brzytwy się chwyta

reklama
Albo spróbujcie patentu Wisłockiej ze Sztuki Kochania[emoji23]
Podlewajcie siuskami paprotke! Jak bedzie rosła szybciej znaczy się że to ciąża![emoji23]

Mamy XXI wiek i jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę że kobiety mogą tak pisać! Ba! Wierzyć w to!
Ja znam jeszcze sposob zeby do kwiatka albo do pszenicy siknac zeby wiedziec ze jak rosnie to ciaza [emoji85] albo cebule wlozyc wiadomo gdzie na cala noc i jak rano czuć z buzi zapach cebuli to znaczy ze ciąży nie ma [emoji85][emoji85]
Ostatnio takie stare sposoby z dziewczynami z innego forum szukalysmy (ale to tylko dla żartów [emoji85][emoji23]) jak w wakacje nie mialam testów ani nie mialam jak kupić [emoji23] ale zeby nie bylo, zadna w to nie wierzyła bo to tylko zarty byly [emoji14]

Ja znam jeszcze sposob zeby do kwiatka albo do pszenicy siknac zeby wiedziec ze jak rosnie to ciaza [emoji85] albo cebule wlozyc wiadomo gdzie na cala noc i jak rano czuć z buzi zapach cebuli to znaczy ze ciąży nie ma [emoji85][emoji85]
Ostatnio takie stare sposoby z dziewczynami z innego forum szukalysmy (ale to tylko dla żartów [emoji85][emoji23]) jak w wakacje nie mialam testów ani nie mialam jak kupić [emoji23] ale zeby nie bylo, zadna w to nie wierzyła bo to tylko zarty byly [emoji14]
Ale podlewanie kwiatka może chwilę potrwac :) zanim on ruszy z lepszym wzrostem [emoji5]

Czytałam właśnie o babcinych sposobach na testowanie hmm dobrze ze my już z fusów nie musimy wróżyć chociaż na YouTube widziałam nawet filmiki instruktażowe jak robić test z sody cukru soli cebuli oleju itd itd :errr::errr::errr:

Zeby nie było ja nie wierze chciałam tylko was spytac bo nie wiedziałam
Co mam jej odpisać zatkało mnie. Ja najtańszy test kupiłam za 5 zł

reklama
Do góry