reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Albo spróbujcie patentu Wisłockiej ze Sztuki Kochania[emoji23]
Podlewajcie siuskami paprotke! Jak bedzie rosła szybciej znaczy się że to ciąża![emoji23]

Mamy XXI wiek i jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę że kobiety mogą tak pisać! Ba! Wierzyć w to!
Tonący brzytwy się chwyta

reklama
Albo spróbujcie patentu Wisłockiej ze Sztuki Kochania[emoji23]
Podlewajcie siuskami paprotke! Jak bedzie rosła szybciej znaczy się że to ciąża![emoji23]

Mamy XXI wiek i jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę że kobiety mogą tak pisać! Ba! Wierzyć w to!
Ja znam jeszcze sposob zeby do kwiatka albo do pszenicy siknac zeby wiedziec ze jak rosnie to ciaza [emoji85] albo cebule wlozyc wiadomo gdzie na cala noc i jak rano czuć z buzi zapach cebuli to znaczy ze ciąży nie ma [emoji85][emoji85]
Ostatnio takie stare sposoby z dziewczynami z innego forum szukalysmy (ale to tylko dla żartów [emoji85][emoji23]) jak w wakacje nie mialam testów ani nie mialam jak kupić [emoji23] ale zeby nie bylo, zadna w to nie wierzyła bo to tylko zarty byly [emoji14]

Ja znam jeszcze sposob zeby do kwiatka albo do pszenicy siknac zeby wiedziec ze jak rosnie to ciaza [emoji85] albo cebule wlozyc wiadomo gdzie na cala noc i jak rano czuć z buzi zapach cebuli to znaczy ze ciąży nie ma [emoji85][emoji85]
Ostatnio takie stare sposoby z dziewczynami z innego forum szukalysmy (ale to tylko dla żartów [emoji85][emoji23]) jak w wakacje nie mialam testów ani nie mialam jak kupić [emoji23] ale zeby nie bylo, zadna w to nie wierzyła bo to tylko zarty byly [emoji14]
Ale podlewanie kwiatka może chwilę potrwac :) zanim on ruszy z lepszym wzrostem [emoji5]

Czytałam właśnie o babcinych sposobach na testowanie hmm dobrze ze my już z fusów nie musimy wróżyć chociaż na YouTube widziałam nawet filmiki instruktażowe jak robić test z sody cukru soli cebuli oleju itd itd :errr::errr::errr:

Zeby nie było ja nie wierze chciałam tylko was spytac bo nie wiedziałam
Co mam jej odpisać zatkało mnie. Ja najtańszy test kupiłam za 5 zł

reklama
Do góry