reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ale naskrobałyście muszę parę stron się cofnąć ;)jeszcze godzinka i do domu czas zacząć starania w nowym cyklu :Ddzisiaj po powrocie zrobię ten owulacyjny bo nakupiłam na cały cykl :D

Mój mąż pracuje za granicą... przyjeżdża co 4 lub 5 tygodni na tydzień.. Czasami sie zdarzy, ze co 3 tygodnie jest. Oatatnio przyjezdza ciagle na początek @ lub na ostatnie 2 dni. Tak bylo i w tym cyklu. Staralismy się tylko przez 5 dni po @ bo musial jechać. Teraz (jeżeli @ przyjdzie planowo) będzie dokładnie taka sama sytuacja.

reklama
Mój mąż pracuje za granicą... przyjeżdża co 4 lub 5 tygodni na tydzień.. Czasami sie zdarzy, ze co 3 tygodnie jest. Oatatnio przyjezdza ciagle na początek @ lub na ostatnie 2 dni. Tak bylo i w tym cyklu. Staralismy się tylko przez 5 dni po @ bo musial jechać. Teraz (jeżeli @ przyjdzie planowo) będzie dokładnie taka sama sytuacja.
O no to ciężko e staraniami w takiej sytuacji [emoji53] a obserwujesz jakos swoj cykl wiesz kiedy owu?

Do góry