Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam elektroniczny microlife 2 miejsca po przecinku jest spokoDziewczyny, jakie posiadacie termometry do mierzenia temperatury (chodzi mi o kontrolowanie owulacji) ? Polecacie jakiś konkretny?
Ja mam ten, polecam [emoji4]Dziewczyny, jakie posiadacie termometry do mierzenia temperatury (chodzi mi o kontrolowanie owulacji) ? Polecacie jakiś konkretny?
Oby nie przyszła [emoji110][emoji110]Dziewczyny chyba zaraz mi piersi eksploduja...bola jak diabli...w pt planowa @...
Współczuje niewyspania... U mnie dziś było w miarę, młody znowu wstał na mleko i od 4-5 nie spał ale zasnął finalnie, przy czym pobudka była straszna bo spadł z łóżka.... To było do przewidzenia że kiedyś to się stanie jak będzie ze mną spał, na szczęście nie płakał dużo tylko od razu się obudził, ale serce mi do gardła podskoczylo jak przez sen usłyszałam że upadł....Cześć Dziewczyny u mnie nieprzespana noc. Mała goraczkowala. W sumie to może z dwie godziny przerywanego snu mi się uzbieralo. Dajcie trochę siły
O jejku ! Obserwuj młodego czy wszystko okWspółczuje niewyspania... U mnie dziś było w miarę, młody znowu wstał na mleko i od 4-5 nie spał ale zasnął finalnie, przy czym pobudka była straszna bo spadł z łóżka.... To było do przewidzenia że kiedyś to się stanie jak będzie ze mną spał, na szczęście nie płakał dużo tylko od razu się obudził, ale serce mi do gardła podskoczylo jak przez sen usłyszałam że upadł....
Współczuję... Może w dzień uda się odespac.Cześć Dziewczyny u mnie nieprzespana noc. Mała goraczkowala. W sumie to może z dwie godziny przerywanego snu mi się uzbieralo. Dajcie trochę siły