reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak tam wieczór dziewczyny ?

U mnie jeszcze niecała godzinka i do domu. Padam już dzisiaj na twarz , a jutro ranna zmiana [emoji53]

Jak tam wieczór dziewczyny ?

U mnie jeszcze niecała godzinka i do domu. Padam już dzisiaj na twarz , a jutro ranna zmiana [emoji53]
Ja właśnie szukam pomysłu na sałatkę do pracy i nie wiem co zrobic. Może macie coś sprawdzonego czym się najem a jest dietetyczne. Mam ochotę na sałatkę z kaszą bulgur którą uwielbiam

Ja właśnie szukam pomysłu na sałatkę do pracy i nie wiem co zrobic. Może macie coś sprawdzonego czym się najem a jest dietetyczne. Mam ochotę na sałatkę z kaszą bulgur którą uwielbiam
Tez uwielbiam kasze bulgur[emoji5] jem czesto z warzywami[emoji5]
Ja dzis zrobilam kotleciki z kaszy kuskus i pieczarek pycha[emoji5]

Zielony ogórek, papryka suszone pomidory
Fajna sałatka z kuskusem ale myślę że może być i bulgur : pół szklanki kuskusu zalewam pół szklanki wody i łyżeczka soli czekam aż nasiąknie kroje 6 pomidorów suszonych ze słoiczka dodaje do ciepłej kaszy plus 4 łyżeczki tej zalewy z pomidorów do zimnej już kaszy dodaje pokrojony w kostkę zielony ogórek ze skórka i paprykę mieszam przyprawiam do smaku na górę feta i zajadać można też jakąś zielenine dać ale ja nie lubię ;)smacznego

Tez uwielbiam kasze bulgur[emoji5] jem czesto z warzywami[emoji5]
Ja dzis zrobilam kotleciki z kaszy kuskus i pieczarek pycha[emoji5]
Ja od czerwca próbuję zrzucić trochę kilogramów, zrezygnowałam z kanapek w pracy na rzecz sałatek :) ale teraz mam lekki kryzys :p Robię z makaronem razowym, mozzarella, suszonymi pomidorami i słonecznikiem :)

Ja od czerwca próbuję zrzucić trochę kilogramów, zrezygnowałam z kanapek w pracy na rzecz sałatek :) ale teraz mam lekki kryzys [emoji14] Robię z makaronem razowym, mozzarella, suszonymi pomidorami i słonecznikiem :)
Ja od czerwca, od kiedy dowiedzieliśmy sie z moim mezem o Jego slabych wynikach to przytylam ok 4 kg![emoji20]
Normalnie zajadam stres! Jest mi z tym strasznie złe. Sama ze soba zle sie czuje

reklama
Do góry