reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
u mnie masakra bo miesa nie lubi :p a ma uczulenie na laktoze,marchew,jabłko i banana....wiec u nas strasznie jest naprawde;/
Mój syn też czasem ma takie dni. Ale najgorzej nie jadł jak mu żeby szły nawt dwa dni sama wodę tylko pił. Jutro mamy szczepienie też trochę zaległe za roczek a mamy prawie 15 miesięcy.

Ostatnia edycja:
Kurde, a ja się martwiłam że mój synek jest "mały". Ma obecnie skończone 11 miesięcy i waży około 10,8 kg. Też trafić w jego gust z obiadem to graniczy z cudem, chyba że słoiki... To wtedy zjem wszystko, a przecież one są niedobre xD ma dziwny gust
Mały? Mój syn ma 15 miesięcy i 11 kg wazy i jest w idealnej siatce centylowej taki akurat

29 lat, u mnie długa historia bo jak miałam 23 lata zaczęłam się starać z mężem przez ponad trzy lata później niestety zmarł i niedoczekalismy się naszego szczęścia [emoji20] teraz życie na nowo dało mi szanse i od tamtego roku od sierpnia czyli 15 cykli starań.
Jejku bardzo mi przykro.. Na szczęście jesteś żywym dowodem na to że nigdy na odrobinę szczęścia nie jest za późno trzeba się o nie pk prostu trochę postarać . Trzymam za Ciebie kciuki!

Powiem wam dziewczyny, że ja zrobiłam betę na tydzień przed terminem@. I wyszło 0,100. To się podlamalam bo pomimo,ze to była pierwsza ciąża i nie miałam porównania to czułam się inaczej, dziwnie. Pojechałam z mężem w góry wróciliśmy po 5 dniach i dzień przed okresem czyli 6 dni po becie poszłam na następną bo ciągle dziwnie się czułam ukłucia w jajnikach chroniczne zmęczenie i beta wyszła prawie 500. O jakie było moje zdziwienie! Dlatego trzeba wierzyć do końca i się tego trzymać. U mnie początkowo dwa groszki a później jeden wchłonął drugiego. W rodzinie prawie same bliźniaki w tym mój mąż i mój tata. Teraz mam cudownego syna a z drugim niby nie będzie łatwo bo się dzisiaj dowiedziałam ,że cesarka była szybko przeprowadzona i amm ubytek w macicy. I to poronienie biochemiczne mogli wynikać z zagniezdzenia się zarodka w tym ubytku. Ale ja jestem wieczna optymistką i wierzę w cuda! 13 jak okres nie przyjdzie jad na betę.! Aha i u mnie przy pierwszym dziecku jak zaszlam to mądry lekarz z Krakowa sugerował usunięcie,bo jestem po operacji serca i mam padaczkę i straszył mnie ,że z tego nic dobrego nie będzie.... Echh a dzisiaj zdrowy kochany synek.

reklama
Do góry