Alterego
Fanka BB :)
Co to za aikacja??Zobacz załącznik 894471
@ zostało 8 dni mogło się udać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za aikacja??Zobacz załącznik 894471
@ zostało 8 dni mogło się udać?
Ja testuje 13Która teraz testuje albo już w ciąży? Bo zgubiłam oczywiście wątek nie mam czasu odpisywać na bieżąco
Mój syn też czasem ma takie dni. Ale najgorzej nie jadł jak mu żeby szły nawt dwa dni sama wodę tylko pił. Jutro mamy szczepienie też trochę zaległe za roczek a mamy prawie 15 miesięcy.u mnie masakra bo miesa nie lubi a ma uczulenie na laktoze,marchew,jabłko i banana....wiec u nas strasznie jest naprawde;/
Mały? Mój syn ma 15 miesięcy i 11 kg wazy i jest w idealnej siatce centylowej taki akuratKurde, a ja się martwiłam że mój synek jest "mały". Ma obecnie skończone 11 miesięcy i waży około 10,8 kg. Też trafić w jego gust z obiadem to graniczy z cudem, chyba że słoiki... To wtedy zjem wszystko, a przecież one są niedobre xD ma dziwny gust
Ja mam to samo . Nadganiam wieczorami.Dużo się tu dzieje chwilami nie nadążam czytać
Co to za aikacja??
Jejku bardzo mi przykro.. Na szczęście jesteś żywym dowodem na to że nigdy na odrobinę szczęścia nie jest za późno trzeba się o nie pk prostu trochę postarać . Trzymam za Ciebie kciuki!29 lat, u mnie długa historia bo jak miałam 23 lata zaczęłam się starać z mężem przez ponad trzy lata później niestety zmarł i niedoczekalismy się naszego szczęścia [emoji20] teraz życie na nowo dało mi szanse i od tamtego roku od sierpnia czyli 15 cykli starań.