reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

u mnie masakra bo miesa nie lubi [emoji14] a ma uczulenie na laktoze,marchew,jabłko i banana....wiec u nas strasznie jest naprawde;/
Ojej[emoji53]
U nas jest o tyle dobrze ze mlody na nic uczulenia nie ma, je praktycznie wszystko no tylko czasami warzyw nie chce za bardzo ale tak to jest ok [emoji57]

reklama
Dzisiaj oprócz testów owulacyjnych kupię też ciążowy bo zawsze jak była @ to trzy dni ale krwawienia a nie jak teraz jeden dzień plamienia i koniec chociaż z drugiej strony jak człowiek tak bardzo chce tej fasolki to sobie wszystko wmówi ;)
To prawda, mnie cycki bolały, normalne przed @ i cykl raczej bez seksu w owu, ale jednak myśl, że bolą bo ciąża :-p
Ale jeden dzień @ to trochę mało jednak.

Witam się i ja. Na 10:50 z Młodą na szczepienie. Zmieniliśmy pediatre i teraz jestem ciekawa na kogo trafimy. Niby opinie dobre ma w internecie ale różnie z tym bywa. Trochę się stresuję bo mało waży. Robiliśmy badania i nic niepokojącego nie wyszło. Podobno taka jej uroda. Do tego niejadkiem się zrobiła.
Spokojnie, moja starsza zawsze była maleńka i do teraz jest ale rośnie swoim tempem :)

Dzisiaj humor nieco lepszy, jak wyśpię się w swoim łóżku i zażyję seksów to będzie lepiej :D

Mojej siostry synek ma 7 lat. Ma 116 cm wzrostu i waży jakieś 15 kg. W domu nie chce jeść zbytnio obiadów, jedyne co zje to naleśniki, makaron z sosem , jajecznica i frytki.. W szkole za to je obiady.. 2 tygodnie temu byli w Poznaniu w klinice. Mały miał badania na hormon wzrostu. Czeka go albo branie hormonu wzrostu albo branie małych dawek insuliny, bo wtedy następuje w organizmie wyrzut tego hormonu. Teraz czekają jeszcze na wynik testów i mapowanie mózgu.. A w listopadzie mają operacje.. Taki mały dzieciaczek ,a tyle już musi się nacierpieć

Kurde, a ja się martwiłam że mój synek jest "mały". Ma obecnie skończone 11 miesięcy i waży około 10,8 kg. Też trafić w jego gust z obiadem to graniczy z cudem, chyba że słoiki... To wtedy zjem wszystko, a przecież one są niedobre xD ma dziwny gust

Mojej siostry synek ma 7 lat. Ma 116 cm wzrostu i waży jakieś 15 kg. W domu nie chce jeść zbytnio obiadów, jedyne co zje to naleśniki, makaron z sosem , jajecznica i frytki.. W szkole za to je obiady.. 2 tygodnie temu byli w Poznaniu w klinice. Mały miał badania na hormon wzrostu. Czeka go albo branie hormonu wzrostu albo branie małych dawek insuliny, bo wtedy następuje w organizmie wyrzut tego hormonu. Teraz czekają jeszcze na wynik testów i mapowanie mózgu.. A w listopadzie mają operacje.. Taki mały dzieciaczek ,a tyle już musi się nacierpieć
Ojej biedny [emoji853]
Kurde, a ja się martwiłam że mój synek jest "mały". Ma obecnie skończone 11 miesięcy i waży około 10,8 kg. Też trafić w jego gust z obiadem to graniczy z cudem, chyba że słoiki... To wtedy zjem wszystko, a przecież one są niedobre xD ma dziwny gust
O bleee tylko nie słoiczki [emoji85] toz to smaku żadnego nie ma [emoji85]

reklama
Do góry