reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
no widzisz mowie ze moj niejadek [emoji14] totalnie wszystko na nie
Moja też. Najgorsze ze jak jednego dnia jej coś posmakuje to drugiego już nawet nie chce spróbować. Ciężko trafić z tym co akurat by zjadła. A do roku tak się cieszyłam że ładnie wszystko je. A teraz masakra. Od sierpnia zeszłego roku przytyla w sumie kilogram.

Moja też. Najgorsze ze jak jednego dnia jej coś posmakuje to drugiego już nawet nie chce spróbować. Ciężko trafić z tym co akurat by zjadła. A do roku tak się cieszyłam że ładnie wszystko je. A teraz masakra. Od sierpnia zeszłego roku przytyla w sumie kilogram.
ale mysle ze nie masz sie czym martwic :) ja tez bylam podobno takim mega niejadkiem,zawsze bylam szczupla zostało mi do teraz :p:p

u mnie masakra bo miesa nie lubi [emoji14] a ma uczulenie na laktoze,marchew,jabłko i banana....wiec u nas strasznie jest naprawde;/
Oj moja mięsa właśnie też nie. Jedynie czasem trochę szynki albo parówki. Wcześniej uczulaly ja pomidory ale przeszło na szczęście. Tym bardziej że wszystko co pomidorowe to akurat lubi. Podejrzewali też skaze białkowa ale nie ma jednak.

reklama
Do góry