D
Deleted member 182168
Gość
Która teraz testuje albo już w ciąży? Bo zgubiłam oczywiście wątek nie mam czasu odpisywać na bieżąco
Je będę testowała jak @nie przyjdzie za 8 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Która teraz testuje albo już w ciąży? Bo zgubiłam oczywiście wątek nie mam czasu odpisywać na bieżąco
Ja myślałam, że to kolejne jakieś problemy hormonalne [emoji849] wtedy...wkoncu był to 30dc, a moje cykle bywały po 45 dni. Ale po 2 dniach coś mnie podkusilo [emoji12] I kreska była na prawdę słaba, w ten sam dzień beta wyszła mi bodajże 48 (więc myślę, że to była implantacja)Dzisiaj oprócz testów owulacyjnych kupię też ciążowy bo zawsze jak była @ to trzy dni ale krwawienia a nie jak teraz jeden dzień plamienia i koniec chociaż z drugiej strony jak człowiek tak bardzo chce tej fasolki to sobie wszystko wmówi
Witam się w kolejnym cyklu [emoji14]
Witam nowe Staraczki :*
To wszystko zależy na jakich ludzi trafisz ale w męskim świecie nie jest łatwo dwa razy bardziej musisz udowadniać że się nadajesz
Dokładnie. Mój mąż też i powiem Ci, że przejść badania to ostatnio nie lada wyczyn i wcale tak nie biorą każdego lepszego no chyba, że tak zwane mięso armatnie..
Witam Was z rana ja dziś do pracy a jutro jeden dzień urlopu także uśmiechnięta idę
Okresu dalej nie mam czekam....boję się ze mi się torbiel zrobiła..
Powodzenia na szczepieniu [emoji6]Witam się i ja. Na 10:50 z Młodą na szczepienie. Zmieniliśmy pediatre i teraz jestem ciekawa na kogo trafimy. Niby opinie dobre ma w internecie ale różnie z tym bywa. Trochę się stresuję bo mało waży. Robiliśmy badania i nic niepokojącego nie wyszło. Podobno taka jej uroda. Do tego niejadkiem się zrobiła.
Tak ,umowiłam się na monitoring miałam zacząć od 9 dnia cyku czyli od 12 wrzesniaCześć dziewczyny [emoji6]
Trzeba wstać, poogarniać dom, jakieś pranie zrobić póki jeszcze pogoda i obiad, a potem na popołudnie do pracy jechać.
Powodzenia w nowym cyklu [emoji4]
Też prawda, wszystko zależy od ludzi. Cóż mam jeszcze czas na zastanowienie na szczęście [emoji6]
Teraz wszędzie nie chcą przyjmować byle kogo , bo potem to się nie opłaca.
Jak masz znajomości na przykład u nas to można próbować się wcisnąć jako cywil na oddział gospodarczy.. Ale to trzeba więcej kombinować
Zazdroszczę urlopu [emoji14] Ja miałam w zeszłym roku we wrześniu 3 dni. A w tym roku 5 dni w sierpniu. Z czego 4 dni spędziłam w domu na opoczynku, bo usuwali mi polipa ze ztępnicy
Czekam może uda się jeszcze u szefowej coś wyprosić
A co do okresu, może akurat się udało. Plemniki przeżywają jeszcze pare dni w naszych drogach rodnych, więc szansa zawsze jest.. Masz zaplanowaną jakąś wizyte u gin, żeby sprawdzić czy na pewno to torbiel ?
Dzięki. 19 miesięcy a waży koło 9 kg. Dziś będę wiedzieć dokładnie.Powodzenia na szczepieniu [emoji6]
A ile twoja mala ma i ile wazy ?
moj to jest mega niejadek. ma 6 lat ,112 cm wzrostu i tylko 19 kgPowodzenia na szczepieniu [emoji6]
A ile twoja mala ma i ile wazy ?