reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dobry [emoji57] spac nie moge, tz poszedł do pracy a ja leżę[emoji57]. Ciekawe o której młody wstanie [emoji57]
Moja koleżanka stara się rok. Robi testy owu, zmieniła dietę, brała jakieś leki od gina. Ma obsesję na punkcie tego, że wszyscy rodzą, tylko nie ona... Ginekolog powiedział jej , że 90% szans na zajście jest w głowie. Ile to razy słyszałam, że pary po kilku czy kilkunastu latach odpuszczały i bach , od razu ciąża. Szczerze ?? Myślałam, że jak mam już jedno dziecko, to instynkt macierzyński mam zaspokojony, że nic się nie stanie, jeśli drugiego dziecka nie będzie. Tymczasem jestem tak nastawiona , że się uda, że nie biorę nawet pod uwagę, że może być inaczej. I tego się boję, że za bardzo się nakręciłam ;)
Zycze ci zeby bylo tak jak chcesz [emoji4]
I trzymam kciuki[emoji4]
Staram sie podobnie jak twoja kolezanka prawie rok i powiem ci jakos za bardzo nie wierzę w to magiczne odpuszczanie = ciąża [emoji57]
Tak ja bede wysylac po wczasach w wrzesniu meza na badanie nasienia. Z synkiem odrazu udalo sie w 1 cyklu a tu teraz 12 cykl i nie wychodzi.
Jestesmy na tym samym etapie [emoji57] u mnie za dwa dni bedzie 13cs [emoji57]obys ty ppprzestala na 12[emoji6]
Naprawde kobietki starajace sie o 2 malenstwo powinnyscie ciut bardziej na luzie podchodzic...
Jestescie na plodne... Wiadomo warto zrobic badania ale nie dajcie sie zwariiwac po kilku cyklach...

Czasami ja sie zastanawiam skad ja biore sile po tych latach... Czemu jestem taka spokojna...
Ej ale to ze ma sie juz dziecko wcale nie daje gwarancji ze bedzie sie mialo kolejne [emoji57]
A poza tym np ja nie mam pewnosci czy moj tz tez jest plodny...
Ja sie nakrecalam w pierwszych cyklach, teraz juz luz bo w sumie maja byc zawieszone starania u nas.
Ja na luzie podchodze mimo ze juz 12 cykl ale niestety po operacji w marcu moj gin sam mowil by probowac bo u mnie po wycieciu wszystkiego proby o dzidzi 2 beda utrudnione.
Ps: i uwazam ze jedna juz sie nakreci po 2 nie udanych probach a inna dopiero sie zalamie po 2latach. Nie ma tez co gadac a Ty tylko pare prob masz za soba bo kazda ma inna psychike i kazda inaczej przezywa.
Zgadzam sie z Tobą.

To dobrze ze sie wchlonela. Mi tez lekarz na poczatku dawal leki by sie wchlonelo ale niestety nie dzialalo w moim wypadku:(
Tez mowila ze jak sie nie wchlonie to leki... Ale sie udalo ale co z tego jak polip teraz wylazl hehe
Co wizyta co innego heh
Dobry [emoji57] spac nie moge, tz poszedł do pracy a ja leżę[emoji57]. Ciekawe o której młody wstanie [emoji57]Zycze ci zeby bylo tak jak chcesz [emoji4]
I trzymam kciuki[emoji4]
Staram sie podobnie jak twoja kolezanka prawie rok i powiem ci jakos za bardzo nie wierzę w to magiczne odpuszczanie = ciąża [emoji57]Jestesmy na tym samym etapie [emoji57] u mnie za dwa dni bedzie 13cs [emoji57]obys ty ppprzestala na 12[emoji6]Ej ale to ze ma sie juz dziecko wcale nie daje gwarancji ze bedzie sie mialo kolejne [emoji57]
A poza tym np ja nie mam pewnosci czy moj tz tez jest plodny...
Ja sie nakrecalam w pierwszych cyklach, teraz juz luz bo w sumie maja byc zawieszone starania u nas.
Zgadzam sie z Tobą.
Ale masz kogo poprzytulac... Nosilas pod serduszkiem... Widzialas 1 kroki... Pierwsze upadki itp... A ja moge tego nie doswiadczyc nigdy jak siw nie uda..

Tez mowila ze jak sie nie wchlonie to leki... Ale sie udalo ale co z tego jak polip teraz wylazl hehe
Co wizyta co innego hehAle masz kogo poprzytulac... Nosilas pod serduszkiem... Widzialas 1 kroki... Pierwsze upadki itp... A ja moge tego nie doswiadczyc nigdy jak siw nie uda..
Wkoncu sie uda zobaczysz [emoji4]
Znam przypadek gdzie dziewczyna po 4 latach staran, po poronieniach wreszcie jest w zdrowej ciąży [emoji4] nie wolno sie poddawać [emoji4]

Witam was dziś, jak zwykle niewyspana :( pobudka już przed 6, do tego znowu synek wyplakal wzięcie do mnie do łóżka teraz pije kawę bo bez nie da rady, potem może na targ pójdę, zastanawiam się co na obiad zrobić ale brak pomysłów

Witam was dziś, jak zwykle niewyspana :( pobudka już przed 6, do tego znowu synek wyplakal wzięcie do mnie do łóżka teraz pije kawę bo bez nie da rady, potem może na targ pójdę, zastanawiam się co na obiad zrobić ale brak pomysłów
Współczuję niewyspania [emoji52]
Tez ide pic kawe zaraz no i wypadalo by pocwiczyc póki młody spi [emoji57]

reklama
Do góry