Współczuję ci ale kciuki trzymam!!!Hej dziewczyny siedzę w poczekalni na egzamin ale pozytywnie nastawiona oby było dobrze [emoji178]
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Ja miałam torbiel 5 na 7 cm. Leczylam się ponad pół roku różnymi lekami bez efektów. Jedna ginekolog skierowała mnie na laparoskopie ale nie poszłam. Miesiąc później zaszlam w ciążę. W połowie ciąży nie było śladu po nim. Do dzisiaj mam spokój, ale też słyszałam że lubią wracać..To dobrze ze sie wchlonela. Mi tez lekarz na poczatku dawal leki by sie wchlonelo ale niestety nie dzialalo w moim wypadku
Kaamilaaa
Trzymam kciuki [emoji6]Hej dziewczyny siedzę w poczekalni na egzamin ale pozytywnie nastawiona oby było dobrze [emoji178]
No na pewno [emoji6]A no to ciut inaczej... Bo on tez by pewnie chcial swojego maluszka tak jak i moj maz xD
A ja bym chciala go widziec jak takiego maluszka bierze na ręce [emoji3]
Moj mlody miał 9msc jak sie poznaliśmy wiec to juz nie byl maluszek [emoji6] a dwa mieiace pozniej juz mieszkalismy we trójkę [emoji3]
Tsylunia
Powodzenia xDHej dziewczyny siedzę w poczekalni na egzamin ale pozytywnie nastawiona oby było dobrze [emoji178]
To i tak byl maluszek tylko juz ciut wiekszy xDTrzymam kciuki [emoji6]No na pewno [emoji6]
A ja bym chciala go widziec jak takiego maluszka bierze na ręce [emoji3]
Moj mlody miał 9msc jak sie poznaliśmy wiec to juz nie byl maluszek [emoji6] a dwa mieiace pozniej juz mieszkalismy we trójkę [emoji3]
Kasienka3b
A gdzie sie przeprowadzacie? Ja w sumie bym dalej probowala i nie zawieszala staran.Niby mamy zawiesić bo na poczatku roku spore zmiany, przeprowadzka w inna czesc kraju, zupelna zmiana pracy tz.. no i tak jakoś.. ale teraz jakos nie uwazalismy ten jeden raz przed owu, jakos nie widze juz chyba senu w tym calkowitym zawieszaniu staran bo i tak nie wyjdzie [emoji57]Dokładnie tak.
Kasienka3b
Ciesze sie ze u Ciebie tak dobrze sie skonczyloJa miałam torbiel 5 na 7 cm. Leczylam się ponad pół roku różnymi lekami bez efektów. Jedna ginekolog skierowała mnie na laparoskopie ale nie poszłam. Miesiąc później zaszlam w ciążę. W połowie ciąży nie było śladu po nim. Do dzisiaj mam spokój, ale też słyszałam że lubią wracać..
1
185097
Gość
Czesc[emoji8]
Musze Was nadrobic[emoji5]
I dodac do listy nowa staraczke[emoji173]
Co u Was? Jak dzis nastroje?
Mnie cycki bola kuzwaaa!
Mnie cycki bola kuzwaaa!
Lu_cy
Ja ostatnio mam wyjątkowo dobry nastrój chyba ta przerwa mi służy heheCzesc[emoji8]
Mnie cycki bola kuzwaaa!
Kaamilaaa
Piona ! Mnie tez bola [emoji57]Czesc[emoji8]
Mnie cycki bola kuzwaaa!
Jakos usiadlam teraz i oczy mi sie zamykają [emoji57] ide kaaaawee znowu zrobić [emoji57]
Uwielbiam taka pogode, normalnie jak poczatki jesieni [emoji7]
reklama
Bunia1992
Może warto wykonać betę dla pewności ?@Azulka_26 prosze o dopisanie mne do listy, moja historia- mam nadzieję że nie zanudzę.
Mam 24lata, mąż 31. W wieku 17 lat zdiagnozowano PCO, całkowity brak owu, miesiączki o ile tak to można nazwać co 6-8msc. Z racjii pewnego, stabilnego związku no i moich problemów starania rozpoczęliśmy 3 lata temu. 1.5 roku starań z tego rok na clo+metformaxie nie przyniosły skutków- przyszedł wyrok beznajdziejny lekarz wysłał mnie do kliniki niepłodności, bo po co spróbować czegoś innego. Były płacze i załamania, odpuściliśmy już prawie zaczęłam się z tym godzić.. a tu nagle trafiłam na genialnego lekarza którego bzikiem jest moja przypadłość. Wysłał męża na badania nasienia (wyszły lepiej niż ok), co było warunkiem do przeprowadzenia laparoskopowej elektrokauteryzacji obu jajników. 26.06.18 przeszłam zabieg, ze względu na młody wiek wykonano tylko po dwa nakłucia na jajnik, ponoć daje mi to jakieś 6-12 msc szans. Zadziałało, w pierwszym cyklu była owulacja, niestety nie udało się.. Cykl był 30dniowy, mimo tego że po laparo mógł się opóźniać. Teraz trwa drugi cykl po zabiegu, i kolejna mini masakra- półpasiec i tona antybiotyków, już po owulacji którą prawdopodobnie przeszłam jeszcze przed chorobą- ewidentnie ją czułam wtedy kiedy powinna przyjść . Właśnie rozpoczął się 34dc. Test poranny negatywny, nie wiem co o tym myśleć. 29 i 30dc byłam pewna że @ nadejdzie, typowy PMS... jednak po dwóch dniach minęło jak ręką odjął i cisza aż do teraz. Pozostaje bicie się z myślami przy pięknej pełni jaką właśnie mamy i czekanie z nadzieją na @ bądź to różowe cudo na teście na które wszystkie czekamy