reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....
To dobrze ze nie ma przeciwskazan...
Z tymi kamolami same problemy... Obyls szybko sie go pozbyla

reklama
Agatki super ze macie zielone swiatlo do starań [emoji4]

Matko jak ja nie cierpie tego oczekiwania na @ [emoji849] nie dosc ze brzuch boli jak cholera to jeszcze włączył sie mój co miesięczny objaw @ czyli placz z byle powodu [emoji849] wlasnie ogladam jeden z moich ulubionych seriali - ktory ogladam juz 4raz [emoji23] i rozryczalam sie bo bohaterka umarła [emoji57] juz tyle razy to widzialam ale nie ryczalam a przed @ to jest jakas tragedia[emoji57]

Matko jak ja nie cierpie tego oczekiwania na @ [emoji849] nie dosc ze brzuch boli jak cholera to jeszcze włączył sie mój co miesięczny objaw @ czyli placz z byle powodu [emoji849] wlasnie ogladam jeden z moich ulubionych seriali - ktory ogladam juz 4raz [emoji23] i rozryczalam sie bo bohaterka umarła [emoji57] juz tyle razy to widzialam ale nie ryczalam a przed @ to jest jakas tragedia[emoji57]
Też jestem placzką przed okresem. Na fb dzis mignął mi filmik jak kilkumiesieczne niemowle po raz pierwszy z aparatem na uszku slyszy glos swojej mamy i oczywiście sie poryczalam. A pozniej drugi raz jak rozsypalam mąke na podlodze[emoji37]
Ciezki tydzien mi sie szykuje.

Leee... To ja nie ryczac..
Ale dzis slepota w pracy nie zauwazyla skrzynki i prawie lezalam haha boli noga jak cholerka :(
A 2 sprawa.. Zachcialo mi sie sprawdzac czy kropelka w szufladzie nie zaschnela... Nio i co 2 paluchy od kropelki... Biale i powoli skrobie to xD
To tak ladnie mi sie zaczal poniedzialek [emoji1] [emoji1]

Ja dopiero w ciąży miałam taki placzliwy tryb. Mój mąż nie wiedział co się dzieje. Wasi partnerzy już pewnie przyzwyczajeni czy dalej to dla nich coś niepojetego? :)

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....

Cieszę się z dobrych wieści! :) czyli zaczynasz starania?
Mam nadzieję, że łatwo pozbędziesz się kamienia :) ja miałam żółciowe i ból był taki, że wolę trzy porody pod rząd niż takie coś :baffled:

Ja też zawsze jestem drazliwa i emocjonalna :confused2: przed @. Mam nadzieję że tym razem mnie ominie :-p ale jeszcze tydzień czekania.
A może u Ciebie nie przyjdzie? Jest szansa?

Ja mam dzisiaj wolne więc najpierw ogarnę chałupę a potem chyba znajomych zaprosimy.

Ja dopiero w ciąży miałam taki placzliwy tryb. Mój mąż nie wiedział co się dzieje. Wasi partnerzy już pewnie przyzwyczajeni czy dalej to dla nich coś niepojetego? :)
Moj mnie nie widzi zazwyczaj w tym stanie bo zwykle jest w pracy [emoji57] raz widzial jak plakalam jak znow przyszedł @..[emoji57]

Ja w ciazy za to bylam oaza spokoju, nie mam pojęcia co to te humorki ciężarnych [emoji57] za to teraz przed kazda @ swiruje [emoji849]

Cieszę się z dobrych wieści! :) czyli zaczynasz starania?
Mam nadzieję, że łatwo pozbędziesz się kamienia :) ja miałam żółciowe i ból był taki, że wolę trzy porody pod rząd niż takie coś :baffled:

Ja też zawsze jestem drazliwa i emocjonalna :confused2: przed @. Mam nadzieję że tym razem mnie ominie :-p ale jeszcze tydzień czekania.
A może u Ciebie nie przyjdzie? Jest szansa?

Ja mam dzisiaj wolne więc najpierw ogarnę chałupę a potem chyba znajomych zaprosimy.
Raczej nie ma szans zeby nie przyszla [emoji23] cale 3[emoji173] w calym cyklu w tym jedno dwa dni przed owu [emoji23] cud by sie musial chyba stac [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Oj ja też jestem drazliwa i klotliwa przed @. Czasem aż sama siebie nie mogę znieść. Oby kolejna już nie nadeszła.

Do góry