reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
IMG_2602.JPG
Co myślicie mogę tak wyjść. Na dwór [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_2602.JPG
    IMG_2602.JPG
    289,4 KB · Wyświetleń: 184
Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka :) kiedy ja taka bylam? Hehe ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]

Dzień dobry [emoji16]

Ale się wątek rozkrecil, ledwo nadążam za wami [emoji16] Ale jeszcze jestem na bieżąco. [emoji41]

Widziałam, że pojawił się temat o trojkatach... nie, ja bym nie chciała [emoji12] Tz myślę, że też nie. Albo się boi zaproponować [emoji1]

Co do ślubu... my jeszcze nie mamy... Ale chcemy wziąść szybki cywilny jeszcze tego roku ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
Jak nic się nie dzieje to myślę, że najlepszy czas to 8tc :) wtedy już powinno być serduszko

reklama

7-8 tydzien ciazy najlepiej pojsc[emoji5]
Ale babeczki z reguly ida zaraz po pozytywnym tescie, bo musza zobaczyc czy wszystko gra[emoji5]

Do góry