reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hejka u mnie dopiero kawa i grzanki ze świeżym dżemem śliwkowym. U nas pochmurno mokro zimno brr. Właśnie zaczynamy dni płodne to będzie się działo. Czy wy też macie napady wątpliwości przed staraniami? Mnie dopadają czy to dobry moment czy nie jestem już za stara itp. itd.
Za stara napewno nie xD
Przestan tak mysle kochana xD

reklama
Dziekuje za mile przywitanie;)
Zapraszamy
emoji16.png

Poprosze o dane do pierwszej strony
emoji5.png

Wiek, od kiedy sie starasz i o ktore dziecko
emoji8.png
W wiec tak mam 28 lat,staram sie 12cykl z mala przerwa ma operacje ale ogolnie od lipca 2017 i staranka sa o 2 dziecko:)
U nas dopisal sezon grzybowy w tym roku[emoji16]
Maz chodzil z moimi rodzicami kilka razy[emoji5]Zobacz załącznik 891842
Jejku gdzie tyle grzybow? Bo juz mam mega chrapke na zaprawianie grzybkow;)

Ostatnia edycja:
Ja tez rzadko sie maluje... Na imprezki tak ale do pracy czy w domu to nie...
Ja maluje tylko rzesy przed wyjsciem z domu np do sklepu a w domu sie nie maluję[emoji4]
Mam tak samo. Delikatnie ale muszę codziennie. Podkład, rzęsy i brwi.
Ja nigdy brwi sobie nie robilam ani zadnego podkladu nie nakladalam [emoji41]
Hejka u mnie dopiero kawa i grzanki ze świeżym dżemem śliwkowym. U nas pochmurno mokro zimno brr. Właśnie zaczynamy dni płodne to będzie się działo. Czy wy też macie napady wątpliwości przed staraniami? Mnie dopadają czy to dobry moment czy nie jestem już za stara itp. itd.
Ja nie mam zadnych wątpliwości, chce miec drugie dziecko i juz [emoji4]

Wrocilismy, niestety straszne pustki [emoji52]
No trudno ale przynajmniej fajny niedzielny spacer we trojke zaliczony [emoji4]

Ja moeszkam w lubelskim i tu ok 2-3 tygodni temu taki byl wysyp ze ludzie z wiadrami do lasu przyjezdzali bo tyle bylo grzybow. Ja sama zrobilam 20 sloiczkow grzybkow, trochę zasuszylam i duzo oddalam[emoji5]

reklama
Do góry