reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A my w ogole nie mamy i nie bedziemy miec zadnego ślubu [emoji6]
My ślub mamy cywilny, była impreza i w ogóle wszystko, kościół był niepotrzebny kompletnie. Chrztu też nie będzie i oczywiście przez to mamy masę nieprzyjemności bo przeciez jak to tak... Wkurza mnie to jak muszę setnej osobie tłumaczyć skąd taka decyzja

My tez jestesmy po sluboe cywilnym z normalna impreza jak po koscielnym[emoji5]
Taka byla Nasza decyzja.

Agatki po prostu nie tlumacz sie i tyle. To Wasza decyzja i nikomu nic do tego[emoji8]

My też po cywilnym. W grudniu będziemy świętować druga rocznicę. Mieliśmy tylko przyjęcie dla najbliższej rodziny. Później pojechaliśmy sobie na mini podróż poślubna i było fantastycznie :)

My ślub mamy cywilny, była impreza i w ogóle wszystko, kościół był niepotrzebny kompletnie. Chrztu też nie będzie i oczywiście przez to mamy masę nieprzyjemności bo przeciez jak to tak... Wkurza mnie to jak muszę setnej osobie tłumaczyć skąd taka decyzja
Moj mlody tez nie ma chrztu [emoji57] ja sie na szczęście nie musze nikomu tlumaczyc czemu tak jest [emoji57]
Noo tylko "rodzinka tatusia" sobie kiedys przypomniała ze mlodemu wreszcie chrzest zrobic trzeba [emoji35] oj tego to juz zupełnie nie kumam niczym sie nie interesuje ani on ani nikt od niego z rodziny a nagle naciskaja na chrzest [emoji35][emoji57]
A slubu nie mamy bo nam to nie potrzebne, zyjemy tak samo teraz jakbysmy zyli po podpisaniu jakiegos papierka [emoji57]

reklama
Maz mi wlasnie wyslal mema.
To jakis podtekst czy jak?[emoji23][emoji16][emoji38]
Screenshot_2018-08-25-14-32-43~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-25-14-32-43~2.jpg
    Screenshot_2018-08-25-14-32-43~2.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 155
Do góry