Tsylunia
Fanka BB :)
Hehe oby u ktores tak bylo [emoji4]Czuję , że wrzesień , to będzie miesiąc Staraczek !!!! Dziewczyny będą z tego dzieci, zobaczycie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe oby u ktores tak bylo [emoji4]Czuję , że wrzesień , to będzie miesiąc Staraczek !!!! Dziewczyny będą z tego dzieci, zobaczycie !!!
Oby tak było :-)my jedziemy na wczasy, włączam reset i mam nadzieję że coś z tego się wykluje :-)Czuję , że wrzesień , to będzie miesiąc Staraczek !!!! Dziewczyny będą z tego dzieci, zobaczycie !!!
U mnie sie to raczej nie zdarzy ale za reszte jak najbardziej trzymam kciuki [emoji4]Czuję , że wrzesień , to będzie miesiąc Staraczek !!!! Dziewczyny będą z tego dzieci, zobaczycie !!!
Moge sie tu wprosic?
Pewnie [emoji1]Moge sie tu wprosic?
Z reguly lekarze najpierw zalecaja spróbować poprawic wyniki przez branie suplementów, zmiane stylu zycia, diete itp. Poza tym jednym wynikiem badania tez nie mozna sie zbytnio kierowac bo meskie nasienie zmienia sie codziennie. No ale nie zmienia to faktu ze jak widzisz na badaniu tylko ten marny 1% od razu lapiesz zalamke. Bynajmniej u mnie tak bylo.Warto zrobić komplet, żeby mieć obraz sytuacji. Ja czytając fora na ten temat, podłamałam się, bo większość osób pisało, że przy takich wynikach tylko in vitro.
Szacunek za taki seks[emoji8] u mnie czesto niestety ale bzykanko jest wymuszone[emoji37]Czekam aż mi się skończy okres i działamy Ja nie patrzę na kalendarzyk póki co, tylko wiadomo , jest częściej niż normalnie Dla mnie seks podczas starań jest najlepszy. Luz blues , zero zmartwień o zabezpieczenie
Oby! Bo ilez mozna czekac na tego bociana!!!Czuję , że wrzesień , to będzie miesiąc Staraczek !!!! Dziewczyny będą z tego dzieci, zobaczycie !!!
Zapraszamy[emoji16]Moge sie tu wprosic?