reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Warto zrobić komplet, żeby mieć obraz sytuacji. Ja czytając fora na ten temat, podłamałam się, bo większość osób pisało, że przy takich wynikach tylko in vitro.
Z reguly lekarze najpierw zalecaja spróbować poprawic wyniki przez branie suplementów, zmiane stylu zycia, diete itp. Poza tym jednym wynikiem badania tez nie mozna sie zbytnio kierowac bo meskie nasienie zmienia sie codziennie. No ale nie zmienia to faktu ze jak widzisz na badaniu tylko ten marny 1% od razu lapiesz zalamke. Bynajmniej u mnie tak bylo.
Ale bedziemy walczyc[emoji8]

Czekam aż mi się skończy okres i działamy ;) Ja nie patrzę na kalendarzyk póki co, tylko wiadomo , jest częściej niż normalnie ;) Dla mnie seks podczas starań jest najlepszy. Luz blues , zero zmartwień o zabezpieczenie ;)
Szacunek za taki seks[emoji8] u mnie czesto niestety ale bzykanko jest wymuszone[emoji37]

reklama
Do góry