reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Owszem sa, ale Kochana Nam nikt nie da gwarancji ze to one sa przyczyna tych zlych wynikow. Ale usuwamy je aby zobaczyc czy sie cos zmieni.
Wiesz co my robilismy 2 usg. Bo urolog mowil ze sa. Na pierwszym usg facet nam mowi ze jest wszystko w porzadku. My w szoku. Dopiero usg dopplerowskie pokazalo te przeplywy zyl
My też powtórzymy usg, a w poniedziałek androlog, zobaczymy co powie.
Niestety morfologia to najgorszy parametr do poprawy :(

Co do wspomagaczy na 1 stronie to u kobiet dobry jest inozytol, u facetów kwas foliowy i antyoksydanty, cynk. Warto też zbadac homocysteinę i obniżyć do poziomu max 8.

Nje wiem czy mam zwidy czy te testy z rosmanna tak mają. Jestem tydzień przed okresem. Myślę że owulacja miałam niedługo po skończeniu miesiączki (cykle 25dniowe). W czasie "kalendarzowej" owulacji miałam już bardzo dużo nieplodnej wydzieliny. Mam ją cały czas i to dało mi do myślenia, że coś może być nie tak. Sądzę, że jestem jakieś 10dpo. I nie bola mnie piersi tak jak zazwyczaj po owulacji. Często też mam bóle podbrzusza a od wczoraj straszna senność. Zrobiłam test strumieniowy facelle z Rossmanna. Od razu zobaczyłam delikatny cień, więc rozebralam test i zrobiłam zdjęcie. Co myślicie??? Rano wstanę i jadę do apteki na kolejne testowanko...

Załączniki

• IMG_20180825_203218.jpg
    IMG_20180825_203218.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 95
Co do wspomagaczy na 1 stronie to u kobiet dobry jest inozytol, u facetów kwas foliowy i antyoksydanty, cynk. Warto też zbadac homocysteinę i obniżyć do poziomu max 8.
Jak bedziecie robić badanie nasienia to rozwazcie tez posiew nasienia. Wtedy zobaczycie czy nie ma żadnych bakteri które by odpowiadaly za takie wyniki. U nas niestety posiew byl ujemny czyli bylo wszystko ok. Koszt ok 50 zl w zaleznisci gdzie byscie robili

Jak bedziecie robić badanie nasienia to rozwazcie tez posiew nasienia. Wtedy zobaczycie czy nie ma żadnych bakteri które by odpowiadaly za takie wyniki. U nas niestety posiew byl ujemny czyli bylo wszystko ok. Koszt ok 50 zl w zaleznisci gdzie byscie robili
Robliliśmy wszystko, także MSOME, test z hiaurolonem i fragmentację DNA

Nje wiem czy mam zwidy czy te testy z rosmanna tak mają. Jestem tydzień przed okresem. Myślę że owulacja miałam niedługo po skończeniu miesiączki (cykle 25dniowe). W czasie "kalendarzowej" owulacji miałam już bardzo dużo nieplodnej wydzieliny. Mam ją cały czas i to dało mi do myślenia, że coś może być nie tak. Sądzę, że jestem jakieś 10dpo. I nie bola mnie piersi tak jak zazwyczaj po owulacji. Często też mam bóle podbrzusza a od wczoraj straszna senność. Zrobiłam test strumieniowy facelle z Rossmanna. Od razu zobaczyłam delikatny cień, więc rozebralam test i zrobiłam zdjęcie. Co myślicie??? Rano wstanę i jadę do apteki na kolejne testowanko...
Ja tu nic nie widze niestety ale trzymam kciuki [emoji4]
Nooo a w jaka bys chciala[emoji13]
U nas bylo ja tz i inna [emoji13]

reklama
Do góry