reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nje wiem czy mam zwidy czy te testy z rosmanna tak mają. Jestem tydzień przed okresem. Myślę że owulacja miałam niedługo po skończeniu miesiączki (cykle 25dniowe). W czasie "kalendarzowej" owulacji miałam już bardzo dużo nieplodnej wydzieliny. Mam ją cały czas i to dało mi do myślenia, że coś może być nie tak. Sądzę, że jestem jakieś 10dpo. I nie bola mnie piersi tak jak zazwyczaj po owulacji. Często też mam bóle podbrzusza a od wczoraj straszna senność. Zrobiłam test strumieniowy facelle z Rossmanna. Od razu zobaczyłam delikatny cień, więc rozebralam test i zrobiłam zdjęcie. Co myślicie??? Rano wstanę i jadę do apteki na kolejne testowanko...
Ja tu nic nie widze... Zrob za 2 dni... jak to cien to bd ladniej widac wtedy... Kciukasy
Ja tu nic nie widze niestety ale trzymam kciuki [emoji4]U nas bylo ja tz i inna [emoji13]
Oooo to niezle...

reklama
Adka powiem Ci tak. Nie doszukuj sie na sile zadnych cieni. Bo te cienie to czasami jest po prostu ta kreska fabryczna.
Poczekaj te 2-3 dni i powtorz test, a najlepiej w poniedzialek zrob bete i bedziesz miala jasna sytuacje.
Ja nie uwierze w pozytywny test ciążowy jak nie zobacze ladnej rozowej kreski[emoji8]
Trzymam kciuki[emoji5]

Adka powiem Ci tak. Nie doszukuj sie na sile zadnych cieni. Bo te cienie to czasami jest po prostu ta kreska fabryczna.
Poczekaj te 2-3 dni i powtorz test, a najlepiej w poniedzialek zrob bete i bedziesz miala jasna sytuacje.
Ja nie uwierze w pozytywny test ciążowy jak nie zobacze ladnej rozowej kreski[emoji8]
Trzymam kciuki[emoji5]
2 kreseczek [emoji7] [emoji7]

Ale stron do nadrobienia! Wow :)

Adka ja nic nie widzę, myślę że za wcześnie jeszcze na test :* poczekaj kilka dni i zrób znowu

My dzisiaj byliśmy u mojej babci w odwiedziny dlatego nawet nie miałam kiedy się udzielać. Widziałam temat trójkątów :D mój mąż bardzo by chciał z jeszcze jedną Panią ale ja bym tego nie ogarnęła zazdrość by mnie chyba od środka zjadła, co więcej byłby skłonny iść na układ najpierw dwie panie a potem dwóch panów xD żebym nie była stratna, jednak nadal ma odmowę :p

A tak poza tym to znowu mam bóle nerek, znowu no spa poszła w ruch, jeszcze @ się rozkręca.... Dramat

Ale stron do nadrobienia! Wow :)

Adka ja nic nie widzę, myślę że za wcześnie jeszcze na test :* poczekaj kilka dni i zrób znowu

My dzisiaj byliśmy u mojej babci w odwiedziny dlatego nawet nie miałam kiedy się udzielać. Widziałam temat trójkątów :D mój mąż bardzo by chciał z jeszcze jedną Panią ale ja bym tego nie ogarnęła zazdrość by mnie chyba od środka zjadła, co więcej byłby skłonny iść na układ najpierw dwie panie a potem dwóch panów xD żebym nie była stratna, jednak nadal ma odmowę [emoji14]

A tak poza tym to znowu mam bóle nerek, znowu no spa poszła w ruch, jeszcze @ się rozkręca.... Dramat
Tylko kilka stronek do nadrobienia [emoji1]

Czekam aż mi się skończy okres i działamy ;) Ja nie patrzę na kalendarzyk póki co, tylko wiadomo , jest częściej niż normalnie ;) Dla mnie seks podczas starań jest najlepszy. Luz blues , zero zmartwień o zabezpieczenie ;)

reklama
Do góry