reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja naprawdę umiem jeździć bo. Jeżdżę już z 3 lata napewno tata mnie zawsze jak jest gdzieś okazja to uczy
To powinno być dobrze. Bez stresu i będzie dobrze! Ja zdałam za drugim razem. Już 10 lat temu to było. Szok. Ale ostatnio mało jeżdżę. Na szczęście tego się nie zapomina tak bardzo. Powodzenia :)

reklama
Z tego co sie nauczylam na jazdach w zyciu mało co mi sie przydalo. Niestety. Prawdziwa jazda zaczyna sie dopiero kiedy sama zsczynasz jezdzic. Bo juz nie ma obok Ciebie nikogo kto Ci podpowie co robic.
Ja ostatnio jechalam droga z pierszenstwem i jakis facet mi sie wpierdzielil, dobrze ze nie jechalam szybko to zdazylam wyhamowac, ale i tak z piskiem opon to zrobilam. Tak sie wystraszylam wtedy.
Idiotow na drodze nie brakuje. A i piesi tez chodzą jak chca.

A tak pytanko z innej beczki [emoji1] [emoji1]

Co myslicie o trojkacikach ???
Mialyscie ?? A moze to wasza fantazja ??? [emoji13]

reklama
Moj jakby chciał to by namawial na druga kobitke, ja jakbym chciala to bym chciala drugiego faceta[emoji23] ale moj by nie chciał faceta[emoji23] a ja chyba babeczki[emoji23]
Nam nie dogodzi chyba[emoji23]

Do góry